Najnovije na sajtu

18. maj – Mlad Mesec u znaku Bika

Već puno puta smo pričali o svim fazma Meseca, pa evo još jednom da prođemo kroz materiju, ovaj put o mladom Mesecu u znaku Bika, 18. maja na 26º 56’.

Period mladog Meseca je najbolje vreme za započinjanje bilo čega novog. Svega što ste ranije planirali, svega što trenutno planirate. Sada nam dolazi mlad Mesec u znaku Bika, znaku koji je simbol plodnosti, muževnosti, osećajnosti, materijalne strane, novog ciklusa.

Zbog ovakvog položaja mladog Meseca, uživaćemo u životu, bićemo emotivniji nego inače, težićemo ka mirnijem porodičnom i emotivnom životu, finansijskoj stabilnosti, uživaćemo u svemu vezano za prirodu, izlaske, ali i u dobroj hrani i nekoj jačoj kapljici!

Vreme je idealno i za sve one koji su trenutno slobodni, koji bi da se zaljube, pronađu srodnu dušu!bik

Ono što je najvažnije, ovo je odlično vreme za posao, poslovne aktivnosti, sve aktivnosti koje mogu da vam donesu finansijsku korist! Ako ste planirali bilo kakve nove poslove, ako imate poslove koji već duže vreme stoje i samo čekaju na vas da ih pokrenete, sada je odličan period da krenete! Ako je potrebno i da se zadužite, uradite to samo da pokrenete nove poslove, oni pokrenuti u ovom periodu imaju najveće šanse za uspeh! Takođe, ako planirate da promenite posao – nemojte da čekate!

Mlad Mesec će uticati na sve, ali najviše na one koji imaju Mesec, Mars, Merkur, Veneru, Ascendenta ili MC na 27º Bika u natalnoj karti!

Život bi trebao da bude divan u periodu pred nama, ne dozvolite da vas ništa uspori, da vam ništa poremeti raspoloženje.

Uživajte u životu, mlad Mesec u zemljanom Biku je tu da vas podrži!

Ako su vam potrebni bilo kakvi saveti, ne samo u vezi događaja koji smo opisali, naši astrolozi su tu 24h dnevno da vam daju svoje mišljenje, savete… Pozovite ih na broj 0901/888-889 (pozivi iz Srbije, ostale zemlje uskoro!)!