Najnovije na sajtu

Jarac – mesečni horoskop za maj 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za maj 2021. za sve Jarčeve!

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za maj 2021.

Dragi Jarčevi,

Venera će na početku maja praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti više uspeha u kreativnim aktivnostima, posebno ako se bavite oblastima dizajna. Bićete dobro organizovani i imaćete dobar osećaj za poteze koji će vam doneti dobitke, pa ćete moći da profitirate i kroz poneke rizične investicije. Kvadrat Merkura sa Jupiterom će vam doneti teškoće na polju novca zbog sklonosti ka rizičnim investicijama. Izbegavajte da novac ulažete u ono u šta niste sigurni da vam može doneti očekivane dobitke. Kvadrat Sunca sa Saturnom će vam doneti nesuglasice sa nadređenima i povećane troškove, što će umanjiti vašu moć da finansirate velike poslovne projekte. Merkur će 4 maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i počećete da planirate novu ponudu usluga. Vaši dogovori sa radnim kolegama će dobro funkcionisati i bićete bolje međusobno organizovani. Trigon Venere sa Plutonom će vas učiniti snalažljivim u rešavanju finansijskih teškoća i pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti. Venera će 9. maja ući u znak Blizanaca i moći ćete da pokrenete nove projekte.

Mars će 12 maja praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti dobitke kroz javne oblasti, kreativne projekte, ugostiteljstvo, prosvetu, zabavu i IT industriju. Vaši odnosi sa poslovnim partnerima će biti bolji i efikasnije ćete funkcionisati u zajedničkim projektima. Jupiter će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan i omogućiće vam da pokrenete pregovore oko važnih velikih poslova koji će se uspešno okončati. Dobitke ćete ostvariti kroz trgovinu i komunikacije. Totalno pomračenje Meseca u znaku Strelca 26 maja će vam doneti teškoće u razradi aktuelnih radnih zadataka zbog nekih spletki iza vaših leđa i onoga u čemu nemate iskustva. Merkur kreće retrogradno, što će vam doneti smetnje na polju usluga. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija, zabave i administracije. Tražiće se vaše veštine pregovaranja.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2021.

Ako ste u vezi:

Prva polovina maja vam donosi niz zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom koje će imati za cilj da poboljšaju vaš kućni budžet. Radićete vredno na preuređenju vašeg zajedničkog doma i bićete više nego obično posvećeni porodičnim aktivnostima i obavezama. To će uneti više sklada i bliskosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Bolje ćete se slagati.

Druga polovina maja vam donosi prijatne razgovore sa partnerom o raznim temama o kojima niste često razgovarali. Ovi razgovori će vam razjasniti neke stvari koje su u prethodnom periodu izazivale neslaganje između vas i partnera. Uspećete da rešite nesuglasice od ranije i poboljšaćete međusobno poverenje. Počećete više da se poveravate voljenoj osobi.

Ako ste slobodni:

Poželećete da upoznate osobu koja je dinamična i posvećena svojim planovima i ciljevima i koja bi sa vama mogla da stvori skladan dom i porodicu. Želja će vam se ispuniti sredinom maja kada ćete upoznati takvu osobu na jednom društvenom događaju ili zabavi. Počećete privatno da se viđate i ubrzo ćete uvideti da slično razmišljate i da vaša nova simpatija intuitivno razume vaše potrebe i želje. Do kraja maja ćete započeti skladnu vezu koja će biti stabilna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će na poslovnom sastanku upoznati osobu koja će im privući pažnju i počeće da se privatno viđaju sa njom. Otkrićete kako imate slične ciljeve i kako jedno drugom umete da pružate oslonac i razumevanje u svemu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2021.

Početak maja vam donosi sklonost disajnim smetnjama, posebno ako ste alergični na cvetanje i polen. Moguće su i tegobe u vidu bolova u zglobovima, posebno ako ste već u godinama gde je to česta pojava. Druga polovina maja vam donosi bolje zdravlje i više fizičkih aktivnosti koje će poboljšati vaš imunitet i kondiciju. Budite više na čistom vazduhu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i lako svarljive. Uključite što više svežeg povrća u vašu ishranu. Prijaće vam šargarepa, paprika, mladi luk, zelena salata, brokoli, grašak, pasulj i sočivo. Od voće jedite smokve, jagode, kivi, trešnje i ananas. Ribu i meso jedite umereno, kao i mlečne proizvode. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za maj 2021.

2, 6, 11, 17, 23

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.