Najnovije na sajtu

Bik – godišnji ljubavni horoskop za 2015. godinu

Najbolje ćete se slagati sa:
Lav, Vodolija, Strelac

Najgore ćete se slagati sa:
Jarac, Ovan, Blizanci

Ljubavne prognoze za 2015.:
Dragi Bikovi, srećna i berićetna da vam bude 2015, i što se ljubavi tiče!

Izgleda da će prva tri meseca ove godine da vam budu jako, jako dobra! Bilo da ste zaljubljeni ili tek treba da se zaljubite, u prva tri meseca ove godine vaša osećanja će da se rasplamsaju! Znači, oni koji su u vezi ima da uživaju više nego ikada, a oni koji su usamljeni upoznaće osobu za kojom će “da polude”, i to bi ta ljubav trebala da dođe sasvim neočekivano, možda od osobe koju poduže vremena znate, a niste ni razmišljali o nekoj vezi sa njom.

Vaš vladar je Venera, koja kao da ne može da dočeka da se liši uticaja Saturna i vrati vas na principe života koje ste u prošlosti forsirali. Emotivno ispunjenje je temelj vašeg života, pa je život bez emocija za vas apsolutno nebitan, i vodeći se ovim principom izvesno je da ćete upoznati neke nove ljubavi tokom ove godine.

02

Oni koji su bili u vezama a koje su prekinute u poslednjih par meseci prošle godine, tokom 2015. imaju potencijal da prevaziđu sukobe, razmirice, nesuglasice i da obnove staru ljubav. Samo, razmislite da li je to ono što želite, ili biste konačno trebali da okrenete novi list.

Manje krize Bikovi u dužim vezma ili u braku će da osete tokom jula i avgusta, taman kada dođe vreme za godišnje odmore, ali posle mnogo nerviranja, vremena izgubljenog na gluposti, sve bi trebalo da se vrati na svoje.

Želimo vam emotivnu godinu!