Najnovije na sajtu

Bik – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Škorpijama, Devicama, Rakovima Najgore ćete se slagati sa: Strelcima, Ovnovima i Lavovima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Nova godina bi mogla da započne romantičnije nego ikada, i to bez ikakvih najava, iznenada. A ima li išta lepše od ljubavi koja se desi tek tako... Oni koji su u vezi mogu da očekuju neke nove romantčne momente, koji će im i te kako prijati.

ljubavni-horoskop

Oni koji i nisu imali toliko ljubavnih uspeha tokom proteklih godina definitivno ove godine mogu da očekuju i te kakva poboljšanja na ljubavnom planu, ove godine se sve kockice moraju složiti. Zaboravite na neuspehe, uspesi moraju doći i neka vam to bude Zvezda vodilja.

Bikove koje su u vezi očekuju mogućnosti pojave ljubavnih trouglova, svi dobro znate o čemu pričamo, i to sa bivšim partnerima. Situacija će na kraju biti takva da ćete na kraju dobro da se zamislite da biste odlučili da li vezu da nastavljate sa partnerom ili ljubavnikom. Da li ste spremni na to?

Ove godine će vam najbolje ići veze sa škorpijama, devicama i rakovima, a u svakom slučaju ne razmišljajte da uđete u ozbiljniju vezu sa strelcima, ovnovima ili lavovima, ma koliko vam takva mogućnost lepo izgledala ili ma koliko vas osobe iz tih znakova privlačile.

Savetujemo vam da budete što otvoreniji, da vaša osećanja slobodnije pokazujete partnerima, i da se pazite tih pomenutih trouglova. Lepo je biti voljen, mažen, pažen, i u krajnjem slučaju zadovoljen, ali iz trojke na kraju možete da ostanete sami…

Sve u svemu, jako buran ljubavni život vas očekuje tokom 2014. godine, pa… uživajte u njemu!

Bikovi, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!