Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Bikove! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Odličan mesec za rad! Ovom prvom rečenicom ćemo da ohrabrimo sve one koji su u prethodnom periodu imali nedostatak snage za rad, nedostatak motivacije. Ovaj mesec biste mogli da završite neke poslove koje ste odavno započeli ili zamislili, pa “ostavili sa strane za bolja vremena”, sve stvari koje su na čekanju bi ovaj mesec mogle da promene status u - uspešno završene. A sve što završite sigurno će dati toliko očekivane rezultate. Najbolji period za rad je druga polovina aprila kada Venera ulazi u znak blizanaca. To je period kada ćete imati neke finansijske rezultate, kada ćete naplatiti ono što radite i što ste radili. Veoma je verovatno da ćete u tom periodu imati i neke neočekivane prilive novca, tačnije prilive novca koje nemate svaki mesec, dakle možda neki honorarni poslić, bonusi, povišice… Pametno iskoristite taj novac, a ako ste u mogućnosti i prištedite koji dinar, pošto ćete ih tokom leta trošiti više nego inače. Radna snaga će biti na maksimumu, na vama je da je usmerite na pravi način, uradite to! Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

Tokom prvih 20-ak dana aprila, dok je Sunce u znaku Ovna, mogli biste da imate problema u komunikaciji, da ne kažemo - svađa, sa partnerom zbog nekih trećih osoba, i to osoba koje vam i nisu toliko važne u životu. Nesporazumi zbog prijatelja ili poznanika, igra gluvih telefona, pogrešan prenos informacija ili što je najvažnije pogrešno odlučivanje prioriteta bi moglo da vam pokvari odnose. Zato, pazite dobro da ne uvredite partnera nekim postupkom koji vam neće biti bitan, a partneru hoće. Ne dozvolite da “ispalite” bilo kakav plan koji ste imali sa partnerom zbog nekog dogovora sa prijateljima, poznanicima. Razmislite dobro pre nego što bilo šta slično uradite, pošto bi partner mogao pogrešno da shvati vaše namere, i da se oseti manje bitan nego što bi to trebao da bude. Možda je sada dobar period da razmislite ko vam je od prijatelja bitan a ko nije, pa da one koji su manje bitni polako isključite iz svog života. Dakle, mogući nesporazumi, loša komunikacija. Sprečite to!

Ako ste usamljeni:

Ne baš dobar početak meseca za pronalaženje ljubavi. Prvih 3 sedmice vam nikako ne preporučujemo da pokušavate da se približite osobi koja vam se sviđa pošto bi moglo da dođe do nesporazuma, ničim izazvanih, a koji bi mogli tu osobu zauvek da udalje od vas. Vaše namere nikako nisu loše, međutim moguće je da splet nesrećnih okolnosti natera tu osobu da pomisli baš suprotno. Dakle, prvih 20-ak dana se strpite, i ako one prođu mirno, bez problema, onda ste mirni, možete da radite šta god želite. Pokušajte da se približite osobi koja vam se sviđa, a ako takva ne postoji, e ima da nastane u poslednjih 10-ak dana meseca!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Nema nekih naročitih problema što se tiče zdravstvenog stanja Bikova tokom ovog meseca. Naravno, ostaje “pod mora se” da svi oni koji su od početka godine imali bilo kakvih hroničnih problema (glavobolje, želudac, disajni organi) posete lekara i urade jedan detaljan pregled, nakon čega bi trebalo da dobiju terapiju koja će im probleme rešiti. Pokušajte da se što “lakše” hranite, dakle što više povrća i voća, a gledajte da sve ono što je ukusno ali nezdravo ostavite za neki drugi period, ako već morate da jedete to. Ne nevirajte se. Spavajte. Odmarajte. Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 7, 19, 21, 27, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!