Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za avgust 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za avgust 2015. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za avgust 2015.

Lep mesec je pred Bikovima, ali ne što se posla tiče. Tu ništa novo ne možemo da vam kažemo, pošto je ovaj mesec mesec stagniranja na poslovno - finansijskom planu.

Retrogradna Venera će da motri na vaš novčanik, i svaku promašenu investiciju, svaki nepotreban trošak - žestoko kazni. Ovakva sitacija će biti izražena prvenstveno u prvoj polovini meseca, pa kako mesec prolazi polako se opuštajte i krenite i u troškove (umereno), a ako treba da uložite koji dinar (evro, dolar, kunu ili marku) uradite to u tom periodu. Obratite pažnju da su vam prilivi finansija lošiji ovaj mesec, možda će vas sačekati neki troškovi koje ste planirali, ali drugi deo meseca će biti znatnijeg stezanja kaiša.

Ono čega biste trebali da se pazite su planovi koje ste imali, mogli bi da se izjalove, pa je možda bolje da ih ostavite za neki drugi period, možda već za sledeći mesec. Pripazite se i saradnika koji bi preko vas mogli da grabe ka boljoj poziciji, sa svima budite dobri ali dva puta razmislite pre nego što prihvatite neki njihov savet ili ponudu.

Krajem meseca ćete moći malo da otvorite oči i da razmislite o nekom dodatnom poslu, neće vam škoditi da odvojite još koji sad dnevno za neki dodatni posao, svaki neočekivan priliv novca bi vam dobro došao.

Navikli smo na stezanje kaiša i živod od prvog do prvog, pa se onda ne sekirajte, ovo će biti samo još jedan od tih meseci koje ćemo pregurati i brzo zaboraviti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2015.

Ako ste u vezi:

Ljubav - to ste vi, što se avgusta tiče!

Rekosmo da će mesec biti dobar, ali ne što se posla tiče, pa se zato preorijentišite na ljubav, na rodbinu, na prijatelje pošto će tu Sunce da vas obasjava od prvog do poslednjeg dana meseca.

Ako je u prethodnom periodu bilo trzaja u odnosima, povišenih tonova ili loše komunikacije sa voljenim osobama, bilo da je to partner ili rodbina i prijatelji, ovaj mesec će u velikoj meri sve to nestati.

Što se tiče odnosa sa partnerom, sve će biti skoro pa idilično, ipak nemojte previše da se opustite, već negujte vašu ljubav i neprekidno dokazujte partneru da vam je stalo do njega/nje, pošto na vas svakodnevno motri bezobrazni Mars koji bi mogao da stvori tenzije ni od čega. Dakle, svakodnevni osmeh, jedno “volim te”, će da se izbori protiv Marsovih pretnji, a što više provodite vremena sa partnerom i harmonija je zagarantovana!

Ako ste slobodni:

Zanimljiv avgust je pred vama, mesec tokom koga će biti prilika za avanturice i avanture, ali iz koga ćete izaći sa istim statusom sa kojim ste ga dočekali - slobodni. Nekada je bolje biti slobodan nego biti sa bilo kim, držite se te mudrosti. Imaćete, kao što rekosmo, prilike za neke avanture, ali vam je ovaj mesec suđeno da upoznate potencijalne partnere sa kojima nikako nećete moći dugo da o(p)stanete.

Da li će to biti neko ko je samo na prvi pogled bio interesantan, neko ko je ipak mnogo jači od vas u bilo kom pogledu, neko ko će na vas gledati samo kao na prolaznu avanturu… to ćete sami videti. U svakom slučaju, glavu gore, i sve što se desi tokom ovog meseca shvatite samo kao trenutak zabave.

Sve ovo što napisasmo više važi za muškarce Bikove! Devojke će ipak imati šanse da upoznaju dobrog, možda i doživotnog partnera. Ako dođe do nekog zanimljivog poznanstva, opustite se i prepustite partneru, na njemu su svi ostali potezi!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2015.

Nije nemoguće da se povredite tokom ovog meseca, nadamo se da to neće biti nikakva velika i opasna povreda, ali povreda koja bi mogla da vas opomene da usporite tempo života. Nekada više mislimo o svemu ostalom nego o svom zdravlju.

Ko ima hronične probleme sa alergijama i ovaj mesec bi mogao da provede sa maramicama u ruci, uz sve one pojave koje su ga do sada pratile. Stariji Bikovi bi mogli da imaju problema sa kostima, svaka sumnjiva bol odmah mora da se prijavi svom lekaru i da se primi terapija.

Čuvajte se i dalje jakih sunčevih zraka, naročito Bikovi svetlije puti.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za avgust 2015.

9, 11, 21, 25, 27

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!