Najnovije na sajtu

BIK – mesečni horoskop za februar 2013.

POSAO

Na poslu je situacija dinamicna I zahtevi koji se stavljaju pred vas su vrlo veliki I teret odgovornosti za mnoge stvari je na vama .To cete narocito iskusiti polovinom meseca kada mozete osetiti veliki nalet nezadovoljstva I zelju da uzmete neki odmor I malo predahnete od svega.Niste zadovoljni uslovima rada kao ni odnosom sa kolegama sto vas dodatno iscrpljuje. Kraj meseca vam je povoljniji I bice vam lakse da se nosite sa svakodnevnim obavezama I pozelecete da vise vremena provodite sa prijateljima I ljudima koje volite.

LJUBAV

Ceo mesec cete imati pune ruke posla I februar ce biti vrlo naporan I zahtevan za vas u svakom pogledu.Venera,vas vladalac pocetkom meseca ulazi u znak jarca I vi cete se promeniti. Postacete ozbiljniji,odgovorniji I emotivno cete teziti stabilnosti I starim,tradicionalnim vrednostima u odnosima sa ljudima do kojih vam je stalo.Zelecete iskren odnos koji moze osigurati nekakvu trajnost I materijalnu satisfakciju.Necete graditi kule u oblacima,vec cete naprotiv traziti ciste I otvorene karte I ako vasa veza ispunjava potrebne kvalitete bicete zadovoljni,ukoliko ne,bicete strpljivi I pokusacete da vasu postojecu vezu podignete na jedan visi nivo jer u ovom periodu necete imati ni porebu ni zelju za nekom radikalnom promenom.Radije cete prihvatiti situaciju onakvu kakva jeste I pokusati produbiti I uciniti cvrscim vas odnos sa partnerom. Sredinom meseca mozda vam se javi neka vasa stara ljubav a ako ste slobodni mozete obnoviti neku emotivnu pricu koja je zavrsena Ili vezana za proslost.

ZDRAVLJE

Zdravstveno obratite paznju na bubrege , kosti I grlo.Sredinom meseca imunitet ce vam naglo opasti pa ce pricuvajte infekcija.

Srećni dani u mesecu: 10,11,19,20,27 I 28