Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Jedan deo nas će da se odmara većim delom meseca, a drugi će da rinta. Naravno, posvećujemo se ovima koji će umesto na plaži dane provoditi u kancelariji, za kompjuterom, na radnom mestu. Ako već morate da radite zapnite od prvog dana pošto je prvi deo meseca mnogo povoljniji od drugog. Radite više na onim poslovima koji su vam se tokom prošlog meseca pokazali kao produktivniji, a ne pokušavajte ništa novo da pokrećete ili da oživljavate poslove i posliće koje tokom prošlog meseca niste razvili do kraja. Moraćete da proširite krug delovanja ako hoćete da poboljšate stanje u vašem novčaniku, tako da morate da razmislite o nekim dodatnim, honorarnim poslovima koje biste odrađivali u slobodno vreme. Retko ko danas uspeva da pregura mesec radeši 8h dnevno, na žalost takva je situacija i sa vama, pa se zato potrudite da pametno uložite malo više energije, ali prvo da razmislite šta biste mogli da radite.

Ovaj mesec nivo komunikacije će vam biti na jako visokom nivou, pa iskoristite to i popričajte sa prijateljima, poslovnim partnerima, šefovima… popričajte, i dajte im do znanja da želite da uradite još, i da za to budete plaćeni. Očekujte lošiji period krajem meseca, a u poslednjih 5 dana mogući su nesporazumi, greške, pogrešna tumačenja vaših postupaka. To bi trebalo da vas zabrine u smislu da otvorite četvoro očiju i pazite šta i kako radite tokom samog kraja meseca.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Ovaj mesec ste pod zaštitom moćnog Jupitera, planete sreće i ljubavi. Tako da što se vaše porodice, vaše ljubavi tiče, jedina stvarčica koje treba da se brinete su mogući konflikti ni oko čega koje će da izazove ratoborni Mars koji će proći kroz znak Riba. Mogući su burni ali kratkotrajni konflikti sa partnerom oko nekih sitnica koje u drugim periodima ne biste ni primetili, pa se pripazite i gledajte da delujete razumno, i nikako da ne ulazite u svađe. Kada vidite da partner insistira na raspravljanju oko nekih nebitnih stvari, klimnite glavom i recite sebi da to priča Mars, a ne vaš partner. Kada prođu te čarke i konflikti, opet ćete da uživate sa partnerom, a gle čuda - posle svakog konflikta vaša ljubav će biti još jača. Ipak je Jupiter dominantan.

Tokom meseca obratite pažnju na odnose sa porodicom, malo im više vremena i pažnje posvetite, ako ste imali bilo kakve konflikte, nedorečene priče, sada je vreme da jednom za sva vremena stavite tačku na sve ružne stvari koje su se desile. Imate li sreće (novca) da odete na letovanje tokom jula, opustite se i ispunite sve partnerove želje ne bi li odmor bio idealan. Gledajte da odmor iskoristite do 26. pošto bi posle toga mogao da preraste u sve, samo ne u odmor!

Ako ste slobodni:

Iako je leto najbolji period za zaljubljivanje, a uz to imate podršku Jupitera, ovaj mesec i nije baš idealan za slobodne Bikove zbog ulaska Saturna u znak Škorpije koji će vas naterati da često razmišljate mozgom a ne srcem. Tako da se može desiti da baš zbog toga propustite neku dobru priliku, priliku zbog koje ćete se kasnije kajati. Tako da pokušajte iz glave da izbacite sve ono što vas odbija od neke osobe, sve priče koje ste čuli od drugih zaboravite, sve predrasude bacite duboko u vodu. Gledajte da malo manje razmišljate a više da se zaljubljujete.

Moguć je flert (ili flertovi) sa osobom kojoj ćete se dopasti ali koju ćete vi odbiti zbog nekih objektivnih razloga. Ipak razmislite, možda bi vam prijalo par lepo provedenih dana sa nekom osobom iako znate da je posle toga više nikada neće videti. Imate samo jedan život, i zašto da ne uživate u njemu?!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Nismo vas baš obradovali što se posla tiče, ljubav malo više od toga, a zdravlje bi ipak trebalo da bude na prvom mestu, pa eto razloga za osmeh nakon svega.

Tokom meseca ćete biti jako zdravi, puni energije, ništa neće moći da vas izbaci iz takta bar što s zdravlja tiče. Jedino što možemo da vam savetujemo je da pripazite na tempo života, ako vidite da je ubrzan pokušajte na sve načine da ga usporite, prijaće vam i psihički i fizički. Čuvajte se standardnih letnjih pretnji, sučnanica, dehidracije, opekotina. Zapamtite da dnevno gubite po 2-3 litra tečnosti i da to morate da nadoknadite, zato ovaj mesec nigde ne idite bez flašice vode!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

7, 11, 17, 22, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!