Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Prilično dobar mesec, moglo bi se reći na prvi pogled!
Da krenemo od kraja meseca, retrogradni Merkur vam se pojavljuje krajem maja, pa gledajte da sve što treba da uradite uradite u prvih 15-20 dana meseca. Taj period vam je veoma, veoma povoljan, na poslovnom planu ćete iskočiti u prvi plan i zauzećete ono mesto koje vam, i po vašem mišljenju, pripada. Vaše poslovne poteze, nebitno da li se radi o sitnicama ili krupnijim menadžerskim potezima, kolege će prihvatiti i radiće baš onako kako ste vi to zamislili. Polako se bliži leto, vreme godišnjih odmora, pa je ovo pravo vreme da zapnete, i uradite sve važno što je pred vama, sve što ste planirali za prvu polovinu, ili čak za celu ovo godinu! Ako vam bude potrebno malo sreće da ostvarite neke ciljeve, ne binite planeta Jupiter je tu da vam pripomogne tamo gde je pomoć potrebna. Što se finansija tiče, i za to su vam prvih 15-20 dana presudni, što u tom periodu napravite dugo ćete trošiti.
Dakle, kratak rezime, odličan mesec je pred vama, radite, stvarajte, zarađujte. I to sve uradite u prvih 20-ak dana meseca. Okolina će prihvatiti sve vaše ideje i predloge, ako zatreba malo sreće za realizaciju - imaćete je. Srećno!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

Generalno, zaljubljeni Bikovi će da uživaju tokom ovog divnog meseca! Oni koji su u “svežim” vezama, dakle vezama koje su započele u poslednjih 3-5 meseci, mogu da dožive (i prežive) iznenadni flert sa osobom koju do sada nisu poznavali. Moguće je da vam se neko novi svidi, da vaša veza malo stagnira, pa ako se to desi dobro razmislite zašto je do toga došlo, šta vam u to sadašnjoj vezi ne odgovara pa morate da tražite nešto novo. Dobro se zapitajte da li je vaš partner ono o čemu ste maštali, i ako shvatite da nije - bolje prekinite vezu nego da mučite i partnera i vas!
Oni koji su u stabilnijim i dužim vezama mogu da se opuste tokom Maja. Venera tokom meseca ulazi u znak Raka, što će doneti mnogo nežnosti naročito muškarcima Bikovima, ali ni dame neće ostati nezahvaćene ovim fenomenom. Jupiter je taj koji će da vas čuva, da unosi sreću i osveženja u vašu vezu!
Mogući su manji konflikti krajem meseca. Ništa posebno, ništa što treba da vas zabrine i što se do sada nije dešavalo. Kakve su to veze bez malih čarki, bez nesuglasica :) Uživajte.

Ako ste slobodni:

Slobodni Bikovi ovaj mesec i neće imati puno sreće. Ali, glavu gore, loš period dođe i onda prođe.Tako će i ovaj. Ako imate nekoga sa kim biste voleli da se zbližite, da budete u vezi, izbegavajte poslednjih 10-ak dana za bilo kakve kombinacije i varijacije, pošto možete da uništite stvar za sva vremena. Dakle, nikakvo udvaranje tokom ovog perioda. Ako vam se i desi neko poznanstvo, desiće se tokom prve polovine meseca, ali to že biti samo prolazna epizoda u vašem životu, nešto čega se ve sledeće godine nećete ni sećati. Najbolje bi bilo da se u tom periodu posvetite samo sebi, pa kada prođe tih 10 dana radite šta god želite. Možda je ovo najbolji mesec da se posvetite vašim poslovnim obavezama, da povedete malo računa o kondiciji, zdravlju, svom izgledu. Ljubav, nju ćemo da tražimo već od toplog juna!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.


Ovo je ono što je najbitnije - bez ikakvih problema tokom meseca koji je pred nama. Ko može da ima malo većih gnjavaža, samo Bikovi koji su skloni alergijama. Ako imate prolećne/letnje alergije (kijavice, začepljen nos, osipe i slično) pravo je vreme da, preventive radi, posetite lekara i pripremite se za borbu sa večitim neprijateljem!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

5, 8, 9, 12, 19

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!