Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Planete iz znaka Riba spremne su na saradnju sa vašim Suncem. Tačnije, imate podršku kolega ili ljudi sa radnog mesta. Dobro ćete sarađivati, a sama atmosfera je mnogo opuštenija i smirenija nego u februararu. Odnosi sa javnošću i poslovnim partnerima su skladni pa će se sve što želite odvijati bez prepreka.

Sada je vreme da postavite ciljeve i započnete sa realizacijom planova, ali vas pri tom može ometati lenjost jer vas ništa ne tera da se pokrenete. Nezaposlene osobe imaju šansu da dobiju korisnu informaciju preko prijatelja ili da razrade ideju o privatnom biznisu. Mesec je povoljan za kontakt sa starijim ljudima na položaju, osobama koje rade u državnoj administraciji ili su u političkim partijama. Svi poslovi vezani za birokratski sistem nesmetano će se odvijati pa završite sve ono što dugo čeka da se završi. Dugovi se sada lakše vraćaju, ali se još lakše upada u nove. Ovog meseca mogu se dogoditi pozitivne promene ako ne budete čekali da pokucaju na vaša vrata sama od sebe. Prva dekada meseca pruža mogućnost da se otvore novi poslovni projekti.

ljubavLJUBAV

Poslednji dani februara mogli su doneti nedaće na ljubavnom planu koje sada možete rešiti ako prihvatite izvinjenje ili nastojanje partnera da razjasni situaciju. Isto koliko se vama čini da je osoba do koje vam je stalo izaziva, provocira ili nekog drugog osvaja, tako i sami postajete tajenstveni i nepristupačni. Neki će se osamiti, drugi poželeti zabranjeno, nedodirljivo… Ljubav će sada na samoću ličiti ili na žrtvovanje… na potragu za idealom. Mlade osobe mogu se naći u stanju zaljubljenosti prema osobi koja to ne zaslužuje. Bilo da je u pitanju prevarant ili narkoman, neradnik ili odbačena osoba, setite se da su merila vrednosti trenutno poremećena i da ne sagledavate jasno situaciju. Sa onoliko strasti sa koliko se sada nečemu predate toliko će „buđenje“ biti teže i neprijatnije. Jer sada sve može izgledati uzvišeno, a ljubav je ono čemu jedino verujete. No, da li je to ljubav ili zaslepljenost, neka ostane makar samo kao pitanje. Odgovor će vam se dati sam i to bez dugog čekanja.

zdravljeZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu. Pokušajte da provodite više vremena van zadimljenih i neprovetrenih prostorija.