Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Bikovi su posebno nadahnuti u ovom periodu. Posebno će biti plodan za nove ideje. Vodolija je znak koja predstavlja polje karijere i zato treba da budete otvoreni za saradnju sa pripadnicima ovog znaka. Vama bi bilo dobro da radite sa vazdušnim znacima, ali kao svaki pripadnik zemljanog elementa vi ćete se okrenuti vašim srodnicima, a to su Jarac i Devica. Bikćete ustremljeni na velike zarade i veliki novac. Ukoliko ste planirali neki poslovni put, onda neka to bude sredina meseca, a destinacija neka bude bliža vašoj zemlji. Novac koji očekujete duže vreme mora da vam se vrati do kraja meseca. Treba da obratite pažnju na osobe koje su rođene u znaku Rak, Ovan i Bik. Oni vam mogu biti od pomoći.

ljubavLJUBAV

Vama se savetuje da pazite u ovom periodu. Posebno muške osobe rođene u znaku Bika. Ljubav ili bolje rečeno tajna ljubav vam dolazi preko posla. Neko je bacio oko i to krije, ali kako vreme i mesec teče, polako ćete otkriti o kome je reč. Žene koje su slobodne, imaju šansu da stupe u vezu sa sportistom ili muškarcem koji voli fizičku aktivnost, a posebno sa košarkašem. Oni koji su u vezi ili braku mogu imati problematičan period jer će ih posao odvajati i pružiti im manje šanse da se okrenu ljubavnoj zajednici. Dobar ljubavni period sa osobama rođenim u znaku Jarac, Ribe i Lav.

zdravljeZDRAVLJE

Čuvajte se hladnog vremena. Oni koji imaju problem sa disajnim organima ne bi bilo loše da koriste tople napitke.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!