Najnovije na sajtu

Bik – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Bikove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Znate li onaj osećaj kada ste umorni, ne radi vam se, najradije biste ostali kod kuće ili otišli negde besciljno da šetate, sve, samo da ne morate da radite. E, pa to je ukratko opis poslovnog horoskopa za septembar za veći deo Bikova.

Moguće je da je kod vas došlo do zamora, da vas je vrelina prethodnih meseci, odmor pa povratak na posao, ili neprekidan rad toliko izmorio da ćete ovaj mesec morati da resetujete mozak. Ništa strašno, pa svim se to desi bar nekoliko puta godišnje, tako da ovo uopšte nije za brigu.

Veći problem bi mogli da imaju privatnici, vlasnici poslova nego obični smrtnici - radnici, a ako ste vi jedan od ovih drugih dajte sve od sebe da niko ne primeti nedostatak motivacije i želje za radom, trudite se koliko možete i bar ispunjavajte ono što se od vas očekuje. Malo bolji period će doći krajem meseca, a do tada morate da se izborite za svoj položaj, ne dajte da ga ništa poljulja na bilo koji način.

Što se finansija tiče i neće biti tako loše, biće čak i dobre u odnosu na rad koji obavljate i količinu znoja koju na poslu ostavljate.

Za sve one koji se bave nekim kreativnim poslom ceo mesec će biti dobar, nećete morati puno da se trudite a vaša kreativna strana će se možda i više ispoljavati nego inače, pa bar vi dajte sve od sebe da uradite nešto dobro.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Prvi deo meseca mogli bi da obeleže problemi sa ljubavnog neba, retrogradna Venera će vašu vezu povremeno bombardovati negativnom energijom, a partner i vi biste mogli da je razmenite što dovodi do neizbežnih konflikata manjeg i većeg inteziteta. Tolerancija, obostrana, i prećutkivanje nečega što mislite će ublažiti situaciju, što vam svakako preporučujemo do druge dekade meseca, a onda ćete moći da kažete sve što vam je na umu, i to bez loših posledica, bez cike i vike.

U vašu vezi bi mogla da dođe neka treća osoba, koja bi vam na kratko zakomplikovala život, ne neki ljubavnik vaš ili partnerov, već neki prijatelj, član familije, zbog koga biste mogli da izgubite dosta vremena ili živaca dok ga se ne rešite. Ako do toga dođe, snalazite se kako znate i umete, to su neke slatke muke.

Kraj meseca, početak jeseni onakav kakav biste samo mogli da zamislite partner će sve više i više pazžnje da poklanja vama, pa onda nadoknadite sve ono što ste tokom prvog dela septembra izgubili.

Ako ste slobodni:

Ovih 30 dana septembra i nisu baš za optimizam što se nekih ozbiljnijih ljubavnih izleta tiče. Jednostavno Zvezde vam se nisu poklopile ni sa kim tokom ovog meseca, pa zato ne očekujte prilike za ozbiljne veze, već samo za druženja i kratke vezice. Flertova i upoznavanja bi moglo da bude podosta, ali prave avanture nema do jeseni, pa se zato opustite i uživajte punim plućima dok ne dođe bolji period za vas.

Nevezano za ljubav, ali da li ste razmislili o nekom hobiju kom biste se posvetili i ubili malo slobodnog vremena? Neki vid pražnjenja glave bi vam i te kako dobro došao i napunio bi vas toliko potrebnom pozitivnom energijom a iz vas bi izbacio pesimizam i depresiju kojoj biste mogli da budete podložni...

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Što se zdravlja tiče, odmah da obratimo pažnju svima vama koji ste imali bilo kakvih srčanih problema da se pridržavate datih terapija, vremena za kontrolu, i ako osetite bilo kakve tegobe, makar one prividne, odmah da se obratite specijalisti koji će vas pregledati od glave do pete. Ne dozvolite sebi da se kockate sa životom, ovaj period nije najpovoljniji za srčane bolesnike!

Ako srce ceo život kuca kako treba, živite polako, ne dozvolite sebi da žurite igde naročito prevoznim sredstvima, ne bi valjalo da doživite bilo kakav stres, a kamo li povredu u saobraćaju.

Čuvajte se infekcija bilo koje vrste, ne dozvolite sebi nikakvu mehaničku povredu koja bi mogla da vas inficira.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

1, 4, 9, 10, 16

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!