Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za april 2015.

Mesečni horoskop za april 2015. za sve Blizance! Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO Poslovne prognoze za april 2015. Imate posao, ušuškani ste u firmu, ne plašite se previše da ćete ostati bez posla, ali jednostavno jedva sklapate kraj sa krajem, kao i većina nas. Da li vam je ovo poznato? Ako jeste, definitivno je došlo vreme da ozbiljnije razmislite o dodatnim izvorima prihoda, o dodatnim ili honorarnim poslovima. U bogatijim zemljama od naših (a to je skoro ceo svet) ljudima nije problem da rade prekovremeno ili dodatno da bi sebi obezbedili bolji život, tako da možete i vi da zavrnete rukave, odvojite još par sati dnevno i obezbedite sebi dodatni izvor prihoda. Dakle, ovaj mesec biste stvarno trebali da razmislite šta i kako da radite, da stupite u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći oko dodatnog angažovanja, sa ljudima za koje znate da bi im pomoć dobro došla. Ne očekujte ništa spektakularno što se tiče sadašnjeg posla, sve će ići onako kako ste navikli, a baš to je razlog da vi nešto promenite, niko drugi do vas neće to uraditi. Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV Ljubavne prognoze za april 2015.

Ako ste u vezi:

I ne baš sjajan period je pred vama, naročito u prvoj polovini meseca. Problemi ili problemičići koje imate bi mogli da prerastu u problemčine, i onda vam neće ostati ništa drugo sem da se uhvatite za glavu, ali tada bi moglo da bude kasno. Svako od nas ima probleme u vezi, neko veće a neko manje, pa ako ih imate i vi - nije kraj sveta, sve se to da rešiti, ali je ovaj put potrebno da smireno i trezveno, a zajedno sa partnerom rešite sve probleme koje imate, koji su se tokom vremena samo gomilali. Ne pokušavajte ništa sami da uradite, mogli biste da donesete pogrešnu odluku, iako imate najbolju nameru. Ako imate neke tajne, ako ste nešto prećutali partneru, pravo je vreme da popričate o tome, iskreno da popričate i da jednom za sva vremena stavite po tačku na problem po problem. Pregurali ste prvu polovinu aprila, onda ide naglo smirenje koga vam donosi Venera u vašem znaku. Svi problemi, za koje se nadamo da se završeni a ne samo gurnuti pod tepih, će nestati, neće se o njima pričati niti pomišljati na njih. Ide se dalje u život, dalje u ljubav, pa onda dajte sve od sebe da opet oduševite partnera nekim lepim izlaskom, malim poklončićem, neočekivanim izlivom ljubavi na javnom mestu…

Ako ste usamljeni:

Drugi deo meseca, kada Venera uđe u znak Blizanca je vaš. Što je više moguće - krećite se, izlazite na javna mesta, među ljude. Sigurno će vam se neko dopasti, i to bi moglo da bude to. Imaćete baš dosta mogućnosti krajem meseca, a na vama je da odaberete pravu i najbolju. Ako upoznate osobu iz znaka Ovna, Bika ili Blizanca, znajte da bi to moglo da bude to, i da bi veoma brzo osećanja mogla da postanu uzajamna. Ne žurite, uživajte u čarima flertovanja, u trenucima zaljubljivanja. Nećete još dugo biti usamljeni, sigurno!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE Zdravstvene prognoze za april 2015. Da li vas nešto muči a da ne obraćate previše pažnju na to, misleći da su u pitanju sitnice koje će same od sebe proći? Loše spavate, umorni ste, više nervozni i razdražljivi nego inače, glava vas često boli… Ako imate bilo koji od tih simptoma, definitivno je u pitanju umor - stres, koga morate da smanjite, ako ne možete da ga eliminišete. Ne dozvolite da brz tempo života i stres oko posla ili finansija uništava vaše zdravlje. Ako ne možete sami sebi pomoći, a to bi bilo najbolje, onda je prava prilika da posetite stručno lice koje će vam pomoći da se opustite, smanjite stres a samim tim poboljšate svoj zdravstveni bilten. Nije sramota tražiti pomoć, sramota je trpeti... Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI Važni brojevi za april 2015. 4, 9, 12, 21, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

dragan-buraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 55

zorka-cupic

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 33

Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 19

jasminka-jandric

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 77

zorica-ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 66

Tatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 35

Aleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 26

Lena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 32

Vesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89
Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!