Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za april 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za april 2022. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za april 2022.

Dragi Blizanci,
Konjunkcija Marsa sa Saturnom u Vodoliji 5. aprila će vas usmeriti ka vrednom radu na usavršavanju vaših stručnih veština i sposobnosti. Moguć je početak saradnje sa inostranim partnerima koji će zahtevati ulaganje velikog truda i vremena, uz odgovoran pristup i spremnost na suočavanje sa teškoćama i pritiscima. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i kvalitetna, i u vaše polje posla i karijere, što će pojačati vašu kreativnost i osećaj za strukturu, sklad i lepotu. Očekuje vas uspeh ako se bavite dizajnom, muzikom, estradom i modom. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam doneti uspeh u dogovorima iz zatvorenih vrata. Započećete sa izradom tajnih planova koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Uspeh ćete imati u oblasti zdravstva. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem polju posla omogućiće vam početak projekta koji vam otvara velike mogućnosti za napredak u karijeri i uvećanje zarade. Imaćete dobar osećaj koju oblast da odaberete kako biste ostvarili uspeh koji želite. Imaćete dobar osećaj za investicije i kretanja na berzi.

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i vaše polje karijere, što će vas motivisati da se angažujete oko radnih zadataka koji od vas zahtevaju kreativna rešenja i dobru koordinaciju sa svom učesnicima u aktuelnim poslovima. Biće neophodno da pokažete dobar osećaj za rukovođenje. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam doneti odličan osećaj za dobitne poteze koji će uticati povoljno na vaš uspon u karijeri i doneti vam velike dobitke. Na samom kraju aprila Merkur će ući u vaš znak i pojačaće vašu snalažljivost i intelektualne veštine. Delimično pomračenje Sunca će se dogoditi u znaku Bika, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće spletke iza vaših leđa.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, menadžmenta i finansija. Možete pokrenuti sopstveni biznis.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za april 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom 12. aprila pokrenuće u vama emocije koje niste do sada pokazivali i otvoriće vam nove emotivne dubine i nova emotivna iskustva. Svoja osećanja ćete podeliti sa voljenom osobom i u vašu vezu ćete uneti novi kvalitet. Provodićete više vremena zajedno i pobrinućete se da stvorite mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti sklad i bliskost sa voljenom osobom koja će vas oboje ispuniti srećom i zadovoljstvom. Usmerićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva u čemu ćete biti uspešni. Pronaći ćete pravi način da izvučete maksimum iz vaše veze i da jedno drugom budete nabolja podrška u svemu.

Ako ste slobodni:

Sredinom aprila ćete upoznati osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti i koja će vam pokazati da je otvorena na zbližavanje sa vama. Kada se malo bolje upoznate, oboje ćete jedno drugo doživeti kao srodnu dušu. U trećoj dekadi aprila ćete probuditi duboke emocije koje će vas u početku iznenaditi jer nećete očekivati toliko snažna osećanja i toliko međusobnog razumevanja koliko ćete dobiti. Započećete skladnu i dugu emotivnu vezu koja će biti kvalitetna i plodna.

Stariji Blizanci će u prvoj polovini aprila upoznati osobu koja će u njima izazvati emocije koje retko imaju prilike da osećaju. Shvatićete kako na sličan način posmatrate ljubav i emotivnu vezu. Započećete vezu u trećoj dekadi aprila.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za april 2022.

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila vam donosi osetljivost na stres i sklonost psihosomatskim smetnjama, kao i povredama. Izbegavajte da se preopterećujete obavezama. Svakodnevno praktikujte psihofizičku relaksaciju. Ulazak Marsa u znak Riba izazivaće povremene meteoropatske smetnje i disbalans hormona.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate antioksidansima. Od voća je potrebno da jedete više suvog grožđa i borovnica, kao i pomorandže, banane i kivi. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, beli luk, kukuruz, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu i ribu. Kao dodatak ishrani uzimajte badem, orah, cimet, kurkumu i pijte mineralnu vodu.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za april 2022.

4, 9, 13, 18, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.