Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za avgust 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2021. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2021.

Dragi Blizanci,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje i ozbiljne teškoće u pregovorima oko novih poslova. Druga strana će postavljati za vas teške uslove koji vam nisu isplativi. Može doći i do prekida pregovora. Teškoće vas očekuju i u organizaciji aktuelnih radnih zadataka, u saobraćaju, komunikaciji i radnim sastancima. Nailazićete na razne spletke i situacije u kojima nemate dovoljno iskustva. Imaćete dosta nesporazuma u odnosima sa drugima. Iznenadne i neočekivane okolnosti će vas ometati u radu. Ako ste planirali odmor i putovanja, moraćete da ih odložite zbog važnih obaveza koje će vam se odjednom nametnuti. Venera će 10. avgusta praviti opoziciju sa Neptunom i bićete primorani da neke rokove odložite zbog loše koordinacije i raznih neusklađenosti i drugih smetnji sa drugim učesnicima u poslovnim odnosima. To vam može naneti gubitke. Merkur će ući u znak Device gde je snažan 11. avgusta i omogućiće vam da se bolje organizujete i većim delom rešite nastale teškoće.

Venera će 12. avgusta praviti trigon sa Plutonom i dovešće do poboljšanja platnog prometa i tokova novca. Uspećete da isplatite veći deo dugovanja. Venera će ući 16. avgusta u znak Vage gde je u sedištu, pojačaće vaše kreativne sposobnosti i ostvarićete uspeh u oblastima dizajna, zabave i u kreativnom radu. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vas činiti dobro organizovanim u svemu. Započećete nove zadatke i na vreme dovršiti planirane. U trećoj dekadi avgusta Merkur i Mars će praviti trigon sa Uranom i doneti vam uspeh u oblastima zdravstva, administracije i u IT sektoru. Trigon Venere sa Saturnom će vam doneti stabilnu zaradu ako se bavite prometom nekretnina, finansijama, obrazovanjem ili turizmom.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, saobraćaja i komunikacija. Honorarni poslovi će vam se isplatiti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2021.

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini avgusta izazvaće velike nesporazume i neslaganja sa voljenom osobom po brojnim pitanjima vašeg zajedničkog života. Imaćete suprotne potrebe oko destinacije potencijalnog odlaska na zajedničko putovanje i odmor. Komunikacija će vam biti otežana. Potrudite se da postignete kompromisno rešenje.

Sunce u drugoj polovini avgusta pravi opoziciju sa Jupiterom, što će još više iskomplikovati neslaganja sa voljenom osobom. Ovog puta urok će biti u novcu koji treba iz kućnog budžeta izdvojiti za putovanje. Razmatraćete više ponuda za mesto gde biste otišli na odmor i oboje ćete insistirati na različitim mestima. Bez dogovora može da dođe do svađe.

Ako ste slobodni:

Osobe koje vas budu privukle biće većinom zauzete ili nezainteresovane za vas i pored vaših pokušaja da privučete pažnju. S druge strane, osobe koje će pokušavati da privuku vašu pažnju delovaće vam ispod svakog proseka. Izlasci i druženja će vam postati naporni, a odnosi sa prijateljima će biti više monotoni nego zabavni. Imaćete različite želje po pitanju zabave. Mogućnost da upoznate nekog s kim ćete naći nešto zajedničko i da to bude obostrano imaćete tek krajem meseca.

Stariji Blizanci će imati mogućnost za prolaznu avanturu sa osobom koja ih simpatiše. Kako vas ta osobe ne privlači naročito, nećete želeti da ulazite u vezu. Više vremena ćete provoditi sa osobom koja vam je dobar prijatelj.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2021.

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom celog avgusta. Prijaće vam da se bavite letnjim sportovima kao što je plivanje, vožnja kajakom, rafting, čak i ronjenje ako budete za to u mogućnosti. Biciklizam i planinarenje mogu biti još neke od aktivnosti koje će vam prijati i koje će vam omogućiti dobru kondiciju i dobro zdravlje. Izbegavajte jako sunce.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži vitamine, gradivne materije i vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite boraniju, brokoli, grašak, sočivo, pasulj, šargarepu i celer. Od voća jedite dinje, kivi, lubenicu, banane, kajsije, kupine i borovnicu. Riba, naročito morska bi trebalo da vam se češće nađe na jelovniku uz sir i masline. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2021.

5, 9, 17, 20, 24

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.