Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za avgust 2022.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za avgust 2022. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za avgust 2022.

Dragi Blizanci,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam dobitke od saradnje sa osobama na visokom položaju. Uspešno ćete sklopiti nove ugovore i sporazume koji će se pokazati isplativim. Sekstil venere sa Marsom i Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam plodne ideje o načinu da uvećate finansije tajnim kanalima i te ideje ćete uspešno sprovesti u delo. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device. Uspećete da se bolje organizujete u ispunjavanju predviđenih rokova. Ako se bavite privatnim poslom, vaš smisao za detalje će biti tražen i ugovorićete više poslova nego obično zahvaljujući vašem temeljnom pristupu radu. Trigon Venere sa Neptunom će vam 7. avgusta doneti dobar osećaj za poteze kojima ćete uvećati vaše prihode. Bićete naglašeno kreativni i imaćete uspešne investicije. Venera će 11. avgusta ući u znak Lava. Pokazaćete više predusretljivosti i ljubaznosti u dogovorima, čime ćete ostaviti pozitivan utisak i postići ciljeve. Sekstil Marsa sa Neptunom će vam omogućiti napredak u realizaciji tajnog plana i uspeh u oblasti zdravstva.

Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam uspešnu realizaciju radnih zadataka koji obuhvataju trgovinu, komunikacije, saobraćaj, finansije i saradnju sa obrazovnim institucijama i medijima. Opozicija Merkura sa Neptunom 21. avgusta će prouzrokovati velike nejasnoće u razvoju važnih projekata. Propusti i greške bi vam mogle naneti gubitke. Budite pažljivi i spremni na kompromisna rešenja. Merkur će 26. avgusta ući u znak Vage i doneće vam povoljne okolnosti za započinjanje novih kreativnih poduhvata. Uspeh vas očekuje ako se bavite marketingom, idejnim rešenjima, i oblastima zabave. Čuvajte se spletki osoba koje žele da dođu na vaš položaj i izbegavajte nelegalne poteze.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, trgovine, prosvete, marketinga i u medijima.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za avgust 2022.

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta doneće vam više izlazaka i zabave sa voljenom osobom. Oko svega ćete se dobro razumeti i prijaće vam da odete na poneko kraće putovanje na mesta gde biste mogli da se opustite i dobro provedete. Pokazaćete više inicijative i razgovaraćete sa partnerom o svemu što će doprineti poboljšanju vašeg odnosa.

Venera će praviti trigon sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta, što će vam doneti sklad koji ste oduvek želeli da postignete u odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete poveravati važne stvari, pružaćete jedno drugom bezrezervnu podršku i razumevanje. Pokazaćete otvoreno vaša osećanja i bićete spremni da ispunite partneru jednu želju.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući na prvom mestu svojim izgledom, a kada se bolje upoznate otkrićete da je privlačnost obostrana. Vaša nova simpatija će vam prijati zbog dinamične prirode i umeće da vas pokrene na akciju. Otkrićete da imate dosta zajedničkih interesovanja i uživaćete u razgovorima. U drugoj polovini avgusta će se pojaviti osećanja i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom u budućnosti.

Stariji Blizanci će upoznati osobu koja je stalno u pokretu, koja drži do sebe i voli da se zabavlja. Privlačnost će biti obostrana. Ući ćete u intimne odnose, otkrićete da se odlično slažete i u drugim stvarima i započećete emotivnu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za avgust 2022.

Konjunkcija Marsa sa Uranom će vas u prvoj polovini avgusta činiti opterećenim i izloženim stresu, što će izazivati probavne i psihosomatske smetnje. Kvadrat Marsa sa Saturnom vas upozorava da se čuvate povreda i uganuća. Izbegavajte hladne napitke jer možete lako da prehladite grlo. Druga polovina avgusta donosi vam bolje zdravlje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže magnezijum i kalcijum. Namirnice konzumirajte većinom presne ili ih samo malo obradite na pari. Od povrća uzimajte spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, sočivo i soju. Od voća jedite avokado, banane i smokve. Jedite još i meso, integralni pirinač, zob, jogurt i kakao. Uzimajte B vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za avgust 2022.

5, 8, 11, 17, 22

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.