Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za jul 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jul 2015. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jul 2015.

Dok je svima u glavi more, plaža, odmor… Blizanci bi ovaj mesec mogli da se posvete poslovima, koliko god im to mogućnosti dozvoljavaju. Ovaj mesec je stvarno dobar što se poslovno - finansijskih aspekata tiče, Sunce je u polju finansija, pa je možda ovaj mesec šansa da prikupite novac za neko dobro putovanje ili da zakrpite rupe koje imate u budžetu. Pošto će tokom jula veliki broj vaših saradnika biti odsutan, iskoristite priliku i pokažite nadređenima da neke stvari radite bolje od kolega, ako treba budite i bezobrazni onoliko koliko su kolege prema vama, pa ukažite nadređenima da neke stvari bolje radite kada ste sami nego kada vam neko “pomaže”.

Ako ste te sreće da nemate nikoga iznad sebe, onda je ovo odlična prilika da se izborite sa konkurencijom koja se odmara, i da zuazmete bolji položaj na tržištu. Naravno, kada prođe jul, na vama je samo da stečene pozicije i sačuvajte jedan duži period. Ako ste ipak planirali odmor tokom ovog meseca, ne brinite, makar ne radili ništa, kada se vratite i krenete sa poslom situacija neće biti gora nego kada ste na odmor otišli!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jul 2015.

Ako ste u vezi:

Nebeska Boginja ljubavi, Venera je uz vas, tako da ćete ovaj mesec pored Sunčeve svetlosti primati i emotivnu, pa nema razloga da brine što se emotivnog jula tiče. Ako imate mogućnost da posetite neke morske predele sa partnerom, sigurno ćete se lepo provesti, a odmor ćete pamtiti po idiličnoj slozi sa partnerom, bez ijedne čarke, bez ikakvog konflikta. Mese će biti obojne ljubavlju sve do 26. jula kada Venera kreće retrogradno, zato gledajte da period do 26. provedete na odmoru, a posle toga bi moglo da dođe do konflikata, svađa, dugotrajnih ćutanja, a to je ono što vam je na putovanju najmanje potrebno!

Do tada, uživajte i družite se što više pošto će vam prijati blizina dragih vam ljudi, ali i onih koje ćete tek da upoznate. I ovo pada u vodu nakon 26. dana jula, pa bi taj period najbolje bilo da provedete daleko od svih.

Ako ste slobodni:

Tokom meseca Mars u znaku Raka će vam dati toliko potrebnu energiju koju biste trebali da iskoristite na najbolji način, na provod, komunikaciju, upoznavanje. Samim tim, velike su šanse da ćete sresti više zanimljivih osoba, naročito na kraćim (ili dužim) putovanjima. Pa, ako kojim slučajem idete na more, sve vam je rečeno, ovaj mesec imate velike šanse, a na vama je da šanse pretvorite u vezu!

Ako niste te sreće i leto ćete da provedete kod kuće, onda trk napolje, na mestima gde se okuplja i zabavlja više ljudi sigurno će naići neko kome ćete vi zapasti za oko, a sa kim biste mogli veoma brzo da pronađete zajednički jezik…

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jul 2015.

Svim Blizancima koji lošije podnose vrućinu savetujemo da se čuvaju tokom julskih dana, da što manje izlaze dok napolju peče, a i kada izađu da ne mrdaju bez flašice sa vodom. Umor bi mogao da vas sustigne ovih dana, pa gledajte da se što više odmarate i naspavate.

Pripazite se naglih promena temperature, ako je temperatura napolju preko 30 stepeni, a vi ste u klimatizovanom prostoru, mogli biste da se susretnete sa prehladama, upalom grla ili čak da vam se mišići ukoče. Ako vas muče glavobolje i to više puta tokom meseca obavezno proverite pritisak ili se obratite lekaru za savete.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jul 2015.

4, 9, 16, 19, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!