Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Prvi deo meseca se odmorite, ne nervirajte ni oko čega, ne padajte u depresije ako posao ne ide kako biste vi voleli. Već sredinom meseca Saturn se retrogradno vraća u znak Škorpije i onda bi moglo da dođe do predaha što se poslovno-finansijskih problema tiče i dolazi vapih 5 minuta. Sunce će obasjati vaše sazvežđe i možete da krenete u akciju, tako što ćete se suprostaviti svim problemima koji vas muče. Loš odnos sa šefovima, loši međuljudski odnosi sa kolegama, neshvatanje vaših želja i planova… Sve to može na iznenađujuće lak način da se reši, samo vi treba da pokrenete pitanja koja vas muče i da budete istrajni dok ih ne rešite na po vas povoljan način. Dosta dobre predispozicije imate za drugi deo meseca, pa nije nemoguće da i napredujete u nekom smislu, započnete neki novi posao, krenete sa radom na nekom novom projektu. Zapnite svim silama i radite ono što najbolje znate, ne ostavljajte ništa za sutra makar uhvatili sebe kako i po 15-ak sati radite, sve to mora da se isplati, i to veoma brzo. Komunikacija je vaše oružje tokom juna, pričajte, pregovarajte, dogovarajte. Sve, kako poslove, tako i oko vaše pozicije. Ako kojim slučajem nešto pogrešite, to je samo dokaz da ste ljudsko biće, ne oklevajte, dajte sebi drugu šansu, uspećete!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Pripazite se ovog meseca! Moguće su komplikacije u vezi, i to komplikacije koje bi mogle da nastanu zbog nekih vaših poteza, vaših odluka, vašeg ponašanja ili reči upućenih partneru. Mesec jun je mesec tokom koga će sazvežđe Lava biti pod Venerinim uticajem, a Blizancima takva kombinacija i ne odgovara, pa odmah znajte da je u vašim rukama velika odgovornost da vezu sačuvate onakvu kakvu je imate sada. Vi ste ovaj mesec apsolutni tvorac vaše sreće pa se pripremite na mnogo kompromisa, prihvatanja stvari onakvih kakve nisu, ali i trostrukog razmišljanja pre nego što bilo šta uradite, kažete, u vezi vašeg partnera ili vaše veze. Mogli biste da budete neshvaćeni, mogli biste zbog najmanje sitnice da naljutite ili uvredite partnera. Ako već morate, bolje da naljutite pošto bi uvrede mogle da ostave dubok trag. Ne dozvolite partneru da ima ikakve sumnje u vas, u vaše emocije. Dajte sebe više nego ikada, ali se ne ljutite ako isto to ne dobijete nazad. Važno je da partner bude zadovoljan ovaj mesec, da bude miran, a doći će i vaših 5 minuta!

Ako ste slobodni:

Prva polovina meseca otežana, retrogradni Merkur u vašem znaku vam neće dozvolite da se raspištoljite kako biste vi to voleli, pa je bolje da taj period odmarate i ne mislite o nekim novim poznanstvima ili započinjanju bilo čega na emotivnom planu. Drugi deo već ide nabolje, odvezaće vam se jezik, proradiće pravi Blizanac u vama i kako se bliži kraj meseca tako možete da pojačavate akciju. Gledajte da na što mirnijim mestima upoznajete osobe suprotnog pola, bukvalno u liftu ili u hodniku. Ni Internet nije loše polje za poznanstva, pa kuckajte!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Nema šta, Mars u znaku Blizanaca će da pripazi na vaše zdravlje i da vam da toliko potrebnu energiju. Mlađi Blizanci, ipak, treba da se pričuvaju virusa i to posebno onih stomačnih pošto bi ovaj mesec mogli da imaju tih problema, problema koji bi trebalo da traju par dana i prolete isto kao što su i došli. Pripazite se da vas stres, naročito onaj kućni, ne oslabi, radite na poboljšanju svog imuniteta, što više vremena provodite na suncu i unosite što više vitamina prirodnim putem. Devojke Blizanci neka se pripaze ginekoloških problema, a ako ih imaju neka rešenje tih problema ne traže na internetu već kod lekara!

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

4, 9, 12, 28, 29

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!