Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Stelijum planeta u prirodnom 10. polju označava dinamičan period u kome će pred vas biti postavljen veliki broj zahteva. S obzirom da su sve planete u kvadratu ka vašem Suncu, imaćete potrebu da predahnete, ali je malo verovatno da će za isto biti vremena.

Bićete veoma napeti i pod tenzijom i zato izbegavajte sukobe na samom radnom mestu. Ambiciozne kolege ići će vam na živce pa bi moglo doći do oštrih re

i i mešanja autoriteta. Postoji tendencija ka ogovaranju i radnjama iza leđa što bi nanelo štetu ugledu. Takođe, izbegavajte uplitanje u stvari koje se ne tiču direktno vas. Period retrogradnog Merkura u padu, vladara vašeg Sunca, stavlja vas u poziciju da ste ranjivi i nepraktični. U konjukciji sa Marsom, čini vas kritičnim, agresivnim, sa ekstremnim reakcijama, ali i mogućnošću da ih držite pod kontrolom. Ako ste u prethodnom periodu bili disciplinovani i odgovorni, upornost koju ste uneli u preduzete akcije sada će doneti rezultate. Oni koji teže promeni profesije ili samo radnog mesta, imaju u martu priliku da pronađu nešto što će im odgovarati. Ako imate planete u znaku Raka, očekuje vas radikalno poboljšanje finasijske situacije.

ljubavLJUBAV

Mart je prilično naporan mesec pa će za ljubav biti malo mesta. Venera u Ribama donosi sklonost žrtvovanju u vezama, ali i tajne ljubavi i platonske odnose. Blizanci u stabilnim vezama imaju priliku da zasnuju porodicu.

Osoba koju volite možda je osetljiva, stidljiva, tiha ili nenametljiva. Pokušajte da ne delujete naglo, brzopleto i bez takta. Neki drugi će imati utisak da voljena osoba nešto krije, što i jeste istina. Trebaće vam malo više kontrole nad sobom. Možda ćete isticati svoje kvalitete na neprimeran način trudeći se da pokažete svoje vrednosti ne uočavajući, pri tom, da iza lažne skromnosti postoji crta hvalisavosti i takmičarskog duha. Sa druge strane, mogli biste tražiti da situacija bude čista i otvorena ne primećujući pri tom da i sami niste sasvim otvoreni i jasni. Vreme je da uživate i da nadahnete drugu osobu da vam uzvrati na isti način. Racio, snalažljivost i informisanost sada nemju nikakvu ulogu u vašem životu, niti je moguće da na ovaj način delujete.

zdravljeZDRAVLJE

Posetite neki spa centar, idite u šetnju pored vode, a ne pored izloga. Vežbajte, budite aktivni i tako ćete prevazići probleme koji vas duže muče.