Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Blizanci su spremni uvek na promenu, pa će biti tako i u ovom periodu. Ovo će biti dobar period za edukaciju i dodatno znanje koga vam nikad nije dovoljno. Posebno je naglašeno da  ćete imati previše posla iako vam se sada čini da nećete imati toliko obaveza. Neke planete će vam doneti poteškoća u poslovanju Bićete, pomalo u strahu, spremni da se suočite sa promenama koje su povoljne za vas i koje život znače. Osobe u znaku Jarac, iako previše konvencionalne za jednog Blizanca, biće od pomoći i koristi, a postoji mogućnost i za dobru saradnju sa Ovnovima i Lavovima. Ovo je dobar period i za odlazak u inostranstvo. Jedan prijatelj može da vam bude i poslovni saradnik na tom putovanju.

ljubavLJUBAV

Ovo je težak period za ljubav i odnos sa partnerom. Verovatno ćete završiti jednu dužu vezu koja je navodno ličila na pravu, ali nije bila to. Tajna veza nikako ne prija Blizancima i često se upliću u neke situacije iz kojih se izvlače jako teško. Za vas je najbolje da se opustite i odmorite tako da možete polako da skupite snagu za bolje sutra. Nikako ne treba da budete sa osobama koje su u kvadratnom aspektu sa vama. Strelac je uvek suprotnost koja vas privlači. To je izazov koji vam treba. Odlazak na putovanje sa partnerom uvek može da popravi raspoloženje. Slobodni Blizanci imaće jednu kratku, ali po utisku veoma snažnu ljubavnu aferu koju će jako teško moći da zaborave. Ali, vreme leči sve.

zdravljeZDRAVLJE

Posebno treba obratiti pažnju na pritisak i na bubrege. Moguća je prehlada.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!