Najnovije na sajtu

Blizanci – mesečni horoskop za septembar 2021.

Mesečni horoskop pripremio astrolog Igor Pavluković. Strogo je zabranjeno kopiranje bilo kog dela mesečnog horoskopa bez naše pismene saglasnosti.

Mesečni horoskop za septembar 2021. za sve Blizance

Mesečni horoskop - poslovne prognoze POSAO
Poslovne prognoze za septembar 2021.

Dragi Blizanci,
Mars će 2. septembra praviti opoziciju sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere i doneće vam pritiske od naređenih da u što kraćem roku dovršite prioritetne obaveze. Nećete biti u mogućnosti da vaše radne zadatke ispunite zbog smetnji i prepreka na koje ćete nailaziti, ali i zbog velikog obima obaveza. Trigon Merkura sa Saturnom će vam omogućiti da dobijete stručnu podršku za dalji razvoj vaših radnih zadataka. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom i izdavaštvom. Mars će 6. septembra praviti trigon sa Plutonom, što će vam doneti mogućnost da naplatite veliki deo vaših potraživanja i zahvaljujući tome na vreme dovršite sve predviđene obaveze. Nabavićete i nova sredstva za rad. Trigon Venere sa Jupiterom će vas činiti veštim u investicijama. Bićete srećne ruke i investiraćete u nove i moderne projekte koji će vam doneti veliku zaradu i dobit. Venera će 10. septembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u odnosima sa radnim kolegama. Između vas će doći do podmetanja zbog mogućnosti unapređenja.

Mars će 15. septembra ući u znak Vage gde je u izgonu i činiće vas sklonim olakom ulasku u rizične poslove i investicije, što bi bilo najbolje da izbegavate, jer se u protivnom lako možete naći na gubitku. Ulagaćete više napora u razvoj vaše kreativnosti. U trećoj dekadi septembra Mars će praviti trigon sa Saturnom i doneće vam uspeh i stabilne pozicije u poslovima povezanim sa inostranstvom, putovanjima, transportom, ugostiteljstvom i u svemu što je povezano sa dizajnom, arhitekturom i modernim tehnologijama. Merkur će 27. septembra krenuti retrogradno, zbog čega ćete nailaziti na razne nesporazume i zastoje u obavljanju planiranih zadataka, posebno ako se bavite oblastima zabave i ugostiteljstvom.

Nezaposleni Blizanci će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima saobraćaja, prosvete, zabave i u oblastima gde su stručni. Honorarni poslovi vam mogu doneti dobitke.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze LJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2021.

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom u prvoj dekadi septembra doneće vam razumevanje i podršku od strane partnera, kao i osećanje istinske sreće u ljubavi. Imaćete više mogućnosti za zabavu, zajednička putovanja i jedno drugom ćete ispunjavati želje. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu jer ćete oboje imati dobar osećaj kako da to ostvarite.

Merkur će u drugoj polovini septembra praviti trigon sa Jupiterom i delovaće podsticajno na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Lako ćete se dogovarati i planirati zajedničke ciljeve i aktivnosti. Razgovaraćete o raznima temama bez ograničenja, a većina vaših razgovora će biti ispunjena smehom i radošću. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam je izuzetno povoljan da upoznate osobu koja bi vam u gotovo svemu odgovarala i sa kojom biste bili u prilici da započnete skladnu emotivnu vezu koja će vas ispuniti srećom i gde ćete doživeti istinsku i duboku ljubav. Već u prvoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja dolazi iz inostranstva ili ćete se upoznati ako budete na putovanju i odmoru. Odlično ćete se razumeti i vrlo brzo ćete se zaljubiti, provodićete mnogo vremena zajedno i započećete vezu.

Stariji Blizanci će imati susret sa bivšom ljubavi ko ja je duže vreme bila daleko i sa kojom nisu bili u kontaktu. Između vas dvoje će se probuditi nekadašnja osećanja i pokušaćete ponovo da budete u vezi. Ovog puta sa mnogo više uspeha.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze ZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2021.

Opozicija Marsa sa Neptunom na početku septembra činiće vas skloni probavnim tegobama, pa je važno da pazite čime se hranite i da uzimate samo svežu i proverenu hranu, kako ne bi došlo do trovanja. Bićete podložni bakterijskim infekcijama, alergijama i hormonskom disbalansu. U drugoj polovini septembra vas očekuje stabilno zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kaloričnu i lako svarljivu hranu. Najviše će vam prijati presno povrće i sokovi od povrća. Uzimajte svakog dana cveklu, šargarepu, celer i praziluk. Jedite ribu sa dodatkom krompira, pirinča, pasulja i graška. Od voće jedite jabuke, grožđe, urme i smokve. Pijte jogurt. Potrebni su vam elektroliti, magnezijum i B vitamin.

SREĆNI BROJEVI
Srećni brojevi za septembar 2021.

3, 8, 14, 20, 25

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu.