Najnovije na sajtu

Devica – godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Prvi pogled u 2016-u Devicama donosi što se brakova tiče kombinaciju ljubavi i odgovornosti prema partneru. Vas dvoje ćete imati prilike da se po mnogim pitanjima uskladite, stoji vam napredovanje kao paru, ali naravno – na teži način. Oni u dužim emotivnim vezama imaće promenljive situacije, jeste okrenuti jedno ka drugom ali imate drugačije poglede na budućnost svog odnosa. Ovde će povremeno dolaziti do trzavica i treba voditi računa o kontinuitetu vaše veze. Što se slobodnih tiče, oni će imati mešanje prošlosti i noviteta, a biće i skloni kratkotrajnim vezama vođeni prvenstveno elementom strasti.

Tokom januara i prvog dela februara vladar vašeg znaka, Merkur, ići će retrogradno kroz polje ljubavi. U ovom periodu možete imati želju da neke ljude vratite u svoj život, pogotovo jer će i sama planeta ljubavi, Venera, takođe tranzitirati kroz ovo polje. I za nova emotivna dešavanja sve je otvoreno, a veze započete oko polovine februara mogu krenuti dosta naglo, a opet sadržati u sebi potrebnu stabilnost i mogućnost trajnosti. Za one u emotivnim vezama ovo je momenat kada mogu rešiti postojeću problematiku na lakši način i bolje se povezati. Od marta i ulaska Marsa u polje doma i porodice, onima u brakovima kreće nešto napetije vreme, pogotovo što u drugom delu aprila ova planeta kreće retrogradno i sve do kraja maja potenciraće na neizvesnosti u vama najbitnijim relacijama sa osobom sa kojom živite i članovima porodice.

Mart, april i prvi deo maja će onima u vezama biti postojani i stabilni, partner će razumeti vas, vi ćete razumeti njega, sve u svemu – totalna idila…U maju vaš vladar ima još jedno retrogradno kretanje i to u znaku Bika, vašem polju planova i drugih prostora, zauzetima ovo donosi vraćanje na neke dogovore i razmišljanja o definisanju odnosa koje ste do tog trenutka prolongirali, dok će slobodnima dati mogućnost ponovnog pokretanja priče sa osobom koju duže vreme nisu videli. U junu i pored vaše želje i rešenosti i spremnosti da se prilagođavate partneru, jako će teško biti održati mir u brakovima i dužim emotivnim odnosima. Neke relacije se mogu suočiti sa ozbiljnim problemima i čak odvajanjima.

06

Period sve do početka avgusta najviše je naglašen u seksualnom i strasnom delu. Slobodni bi naročito mogli uživati u ovom periodu, ali samo ako još uvek niste spremni na neko ozbiljnije obavezivanje. Letnji meseci donose vam mnogo zabave, bogat društveni život i gomilu novih poznanstava. Zauzetima jul mesec donosi mogućnosti tajnih veza i odnosa, u kojima bi trebalo biti obazriv, jer će vas strast i fatalnost onoga u šta ćete upasti lupiti pravo posred čela. U avgustu je planeta ljubavi, Venera, u vašem znaku i pred sobom imate priliku da na neki lepši i lakši način sredite odnose koji su vam bitni, a slobodnima polovinom ovog meseca ide jedna dosta jaka priča koja će od samog svog početka „mirisati“ na nešto što može trajati i biti vredno po vas.

Poslednje iskušenje za one u bračnim zajednicama dolazi tokom septembra i ono bi se moglo pokazati kao dosta teško za prevazilaženje. Obzirom da je tada vaš vladar opet retrogradan, imaćete problem da se izborite sa situacijama, ali oni odnosi koji ovo uspeju da prevaziđu, imaju miran put do kraja godine. U novembru je u vašem polju ljubavi Venera, i još jedna prilika za one koji su ostali usamljeni tokom ove godine da nađu sebi osobu sa kojom će imati jak i stabilan odnos. Sve najbolje u novoj 2016-oj!

Izvor: Moj Astrolog