Najnovije na sajtu

Devica – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

Najbolje ćete se slagati sa: Bikovima, Ribama i Škorpijama Najgore ćete se slagati sa: Ovnovima, Strelcima i Jarčevima Ljubavne prognoze za 2014. godinu: Ljubavni život u 2014. može teći glatko i strasno samo ako naučite da budete skromni i strpljivi u ljbavi. Ako previše zahtevate od partnera možete da uništite vašu vezu i to već u prvoj polovini godine. Oni koji su sami mogu da oteraju potencijalne partnere baš zbog ovakvog ponašanja i tako da produže svoje ljubavne agonije. Dakle – manje zahtevajte i očekujte.

ljubavni-horoskop

Treća osoba… to je ono što može da okarakteriše ovu godinu! Ako ste već u vezi postoji velika šansa da se pojavi neko treći i da žestoko omete vezu u kojoj ste, a na vama je da vidite da li ćete ući u takvu kombinaciju ili ne. Dakle, definitivno će neko novi da se pojavi, a na vama je da odlučite li ćete da sačuvate postojeću vezu tako što ćete se smestiti u sigurnu senku vašeg partnera ili ćete izaći i uploviti u nove avanture koje bi mogle da se završe onako kako nikako ne biste mogli da pretpostavite.

Oni koji su u dužim vezama mogu da očekuju zvuk svadbenih zvona, oni koji su dugo zaljubljeni a nisu u vezi mogu realno da očekuju da im ljubav bude uzvraćena. Oni koji se ipak odluče za avanturu sa trećim osobama mogu da očekuju svašta, od totalnog fijaska do nekih novih početaka.

Najbolje ćete se slagati sa bikovima, ribama i škorpijama, a izbegavajte veze sa ovnovima, strelcima i jarčevima. Izbegavjte ih, i to na jedan duži period, ne samo tokom 2014.

Oni koji ne budu prihvatali i uzvraćali flertovanja mogu da očekuju stabilnu godinu, a oni koji uđu u te igrice, ulaze na sopstveni rizik.

Device, želimo vam romantičnu 2014. godinu!

Za sve nedoumice, pitanja ili konkretne savete za vaš ljubavni horoskop, konsultujte se sa našim astrolozima, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!

3 komentara dana Devica – Ljubavni horoskop za 2014. godinu

  1. Meni se bas sad na polovine god pojavila 3osoba I jako je volim a I ona mene svaka cast pogodili ste mi ali plasim se sta ce biti kasnije I zao mi je moje supruge

  2. Stvarno ste dobri,sve ste mi pogodili,ali na zalost kako ste i rekli sa novom igrom ima rizika.Pojavila se treca osoba,da bilo je to pravo tornado i kako doslo tako i otislo.Steta je velika emocionalno sam totalni haos,Moj savet iz iskustva …Device pazite se i batalite trece osobe.

  3. dobar dan voljilabi da mi kazete za Horoskop vaga ja sam rodjena 5.10.1961. a moj muz 23.11.1959.kako je kod nas u braku ili ovako pozdrav

Comments are closed.