Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za april 2013.

posaoPOSAO

Većina Devica u ovom periodu prestaće da budu konfuzne, preosetljive i nepraktične.
Sada lakše dolaze do cilja postaju poletne, nadahnute i energične. Biće motivisane mogućnošću da zarade pa im malo toga pada teško. Prethodna dva meseca trebalo je da naprave temelj na kome sada sigurno mogu graditi dalju strukturu onoga ka čemu teže.
Ipak, moraju se prilagoditi vremenu koje imaju da obave određene zadatke jer su moguća kašnjenja, odlaganja ili vraćanje na nešto preko čega su prešle površno ili prebrzo. Ako putuju do posla, trebalo bi da krenu na vreme jer će se naklonost koju uživaju kod osoba na poziciji lako izgubiti zbog nedostaka osećaja za vreme. Niko ne kaže da su neodgovorne jer po prirodi to sigurno nisu, ali se sada od njih očekuje malo više efikasnosti. Finasijska situacija se menja na bolje iako se novac neće zadržavati duže u njihovom novčaniku. Ne treba da preteruju jer posle 20. aprila može doći do finasijskih blokada.

ljubavLJUBAV

Device koje su u dugim i stabilnim vezama imaju šansu da zasnuju dom i porodicu u ovom periodu. U potpunosti su usmerene ka partneru mada su prilično nepraktične. Sada deluju neshvatljivo i nedostupno pa zato imaju nesporazume sa okolinom i partnerom. Žele da se neke stvari odigraju brže ili da imaju više šansi da srede situaciju onako kako smatraju da je dobro za oboje. Moguće je da neke ideje njihovom partneru nisu prihvatljive za sada. Treba da sačekaju da bi im bilo jasnije šta tačno žele i na koji način to mogu sprovesti u praksu. Ukoliko su slobodni, dvoumiće se između dve osobe. Jupiter u kvadratu sa vladarem znaka Devica najčešće donosi neopravdani entuzijazam i očekivanja koja nisu realna. Ove osobe ne ispunjavaju ni deo onoga što za njih predstavljaju osnovna merila vrednosti. Na kraju, moraju da se prilagode sebičnom karakteru samovoljnog partnera koji bi pored svega imao i poriv da ih kontroliše.

zdravljeZDRAVLJE

Mogući su problemi sa plućima i ostalim disajnim organima kao i ponavljanje tegoba koje nisu zalečili prethodnog meseca.