Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za avgust 2013.

posaoPOSAO

Novi ciklus će započeti pozicijom vašeg vladara na poslednjem stepenu Ovna. Ono što ste započeli u poslednjih mesec dana sada morate dovesti do momenta kada treba sa reči preći na dela i krenuti u materijalizaciju. Ovan vam je dao polet i osećaj za svrhu, a Bik će dati samopouzdanje i širenje ličnih resursa. Sada imate priliku da trčite bolje i brže od ostlih. Sada se nećete kolebati, niti će vam nedostajati fizičke energije da izdržite napore koje treba izdržati.

Ukoliko ne budete gluvarili ako postavite sebi jasna pravila i napravite plan i krenete u ispunjavanje onoga što ste sami sebi postavili do kraja ovog meseca, iznenadićete se šta sve možete. Iskustvo će vam biti motivacija za dalje korake. Nažalost, većina će odustati i vratiti se u stari kolosek planova i analize. Za šta imate priliku da naučite tokom ovog meseca? Pre svega, naučićete da budete uporni, istrajni i da verujete u ono što radite. Odličan je period za učenje, daleka putovanja i saradnju sa inostranstvom. Sada imate priliku da istaknete svoje sposobnosti i da se dobro organizujete, a ostalo će učiniti srećne okolnosti. Ako ne radite, obratite pažnju na poslove koji su vezani za hranu, nekretnine i građevinu. Najviše sreće imaju ekonomisti, bankari, poljoprivrednici, dizajneri i modni kreatori.

ljubavLJUBAV

Imate potrebu za emotivnom slobodom i nezavisnošću, a sa druge strane, mogli biste osetiti posesivnost i nezadovoljstvo jer osoba koju volite prolazi kroz fazu iskušenja. Možda je sklona da vas provocira ili da traži da se naprave promene koje treba da vode u određenom smeru. Ali vi niste previše sigurni da vam je put isti. Oko 8. jula doći ćete u opoziciju morati da na jednako tvrdoglav način istrajavate u svojim stavovima, nastojeći da sve promenite i prilagodite sebi. Rezultat ovakve situacije je nagli prekid. Sada postoje teškoće da se složite, ali ako se koncentrišete na interes koji imate, možda ćete prevazići izazovni period. Ako se suštinski ne slažete, dobro je vreme da se sve prekine. Bračni parovi su u nešto povoljnijoj situaciji, ali će imati sukobe zbog dece. Takođe, uočava se da će partner imati potrebu za nekom raznovrsnošću. Ispoljavaće se sa više individualnosti i nezavisnosti. Ovo će kod vas izazvati sumnju i podozrenje. Ako su temelji braka dobro postavljeni, odnos se neće bitnije poremetiti.

zdravljeZDRAVLJE

Dobro će vam doći rekreacija u vidu šetnje ili džogonga.