Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za jun 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za jun 2015. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za jun 2015.

Jun, mesec koji bi mogao da vam donese veliki napredak što se poslovanja i karijere tiče. Ne volimo da toliko unapred govorimo, ali bi ovo mogao da bude mesec sa najboljim predispozicijama tokom cele ove godine. Pa, drage naše Device, zapnite i iskoristite aspekte koje imate, jednom za sva vremena da napravite nešto što će vam vratiti osmeh na lice! Što se tiče nebeskih prilika, Mars i Merkur su tu u vašem polju karijere, a sada će i Sunce da vam obasja put, tako da ćete ići pravom linijom ka vašem zacrtanom cilju. Da li ćete napredovati na poziciji, da li ćete napraviti nešto od čega ćete svaki mesec ubirati prihode, ili nešto treće zavisi samo od vas. Tokom meseca biste mogli i da naplatite neke proizvode ili usluge koje ste ranije završili i prodali, poslove koje ste ranije završili. Nezaposleni bi ovaj mesec morali da potraže svoju šansu, javljajte se na konkurse, prijavljujte se gde god stignete, mogli biste da se konačno zaposlite i olakšate sebi život.

Svi poslovni izazovi koji budu pred vama tokom ovog meseca biće rešeni u vašu korist, tako da nema potrebe da se brinete i plašite, rođeni ste da tokom ovog meseca pobeđujete!

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za jun 2015.

Ako ste u vezi:

Stabilan mesec je pred vama, oni koji su u braku bi mogli da imaju manje nesporazume sa partnerom tokom meseca, a sve zbog uticaja retrogradnog Merkura u znaku blizanaca, ali takvi problemi će se rešiti onako kako su i započeti - razgovorom. Lošija situacija bi mogla da bude sa prijateljima i okolinom, moguće je da vas neko jako naljuti ili razočara, ali zapamtite da su to osobe koje vam i nisu toliko bitne u životu, ne nervirajte se i idite dalje. Divan period vam sledi u poslednjih 10ak dana meseca, onda je vreme da sednete sa partnerom i razmislite gde da odete na zajednički odmor, gde da svijete vaše ljubavno gnezdo tokom leta.

Ne dozvolite da okolina utiče na vašu vezu, bilo kakve priče u vezi partnera ignorišite, i naravno ne dozvolite da iko išta kaže protiv vašeg partnera makar i bio u pravu. Vaš partner je savršen, nema mane, i to svi moraju da znaju!

Ako ste slobodni:

Moguće je da upoznate jako interesantnu osobu tokom meseca, da se svidite toj osobi, ali da dođe do komplikacija ako veza uđe u ozbiljnije tokove. Možda će ta osoba morati negde da otputuje, da se preseli, možda će imati nekoga o kome će morati da vodi računa (decu?) i zbog koga neće moći vama da se posveti. Ako vam se pruži neka takva prilika, dobro razmislite šta da radite, pošto biste mogli da se nesrećno zaljubite. Nastojte da izbegavate veze sa osobama iste profesije kao vi (na poslu, u školi…), to bi moglo da vam se obije od glavu. Ono što vam savetujemo je da ipak ovaj mesec iskoristite za sklapanje novih poznanstava i prijateljstava, da se lepo provodite sa novim prijateljima, a da za ljubav ostavite za neki drugi mesec.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za jun 2015.

Mlađe Device bi mogle da provere stanje svoje kondicije, pošto je loša kondicija predispozicija za neke ozbiljnije probleme koji bi mogli da se jave u starosti. Ako imate tih problema odmah palite crvene lampice i krenite sa zdravijom ishranom, zdravijim načinom života i umerenim fizičkim aktivnostima. To bi moglo mnogo da vam pomogne u budućnosti i da vam jednostavno - olakša život.

Oni stariji treba dobro da vode računa da nekim naglim pokretom ne zagorčaju sebi naredni period, ne dižite ništa teško, pripazite kičmu, gornji deo trupa i deo oko ramena. Mesec bi mogao da bude malo teži onim Devicama koje muku muče sa alergijama, pa se unapred pripremite, pijte redovno terapije koje ste pili prethodnih godina.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za jun 2015.

8, 14, 18, 24, 28

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!