Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za maj 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za maj 2015. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za maj 2015.

Došao nam je maj, a već od sledećeg meseca ćemo mozak polako da pustimo na ispašu i da razmišljamo o letu, o letovanju, moru i plaži. Ovaj mesec ništa specijalno ne bi trebalo da se desi, pa je možda sada pravi trenutak da malo vratite film u nazad i razmislite šta je to što ste bolje mogli da uradite, zbog čega niste, i koje ste greške pravili. Razmislite, i onda donesite zaključke, pokušajte da shvatite šta je to što vas koči da na ovome polju budete još uspešniji. Nemojte samo da zastanete kod prve stavke - kriza je, svima je loše… Jeste, ali se ljudi ipak bore, i izbore za ono čemu teže, a kod većine Devica to još uvek nije slučaj. Razmislite da li ono što radite dobro radite, da li ste dovoljno hrabri i uporni da dođete do vašeg cilja. Bar prvog cilja, ako ih imate više. Poslovni aspekti su vam bolji u prvih 15-20 dana meseca, kasnije bi retrogradni Merkur mogao da vam omete sve planove, pa zato radite vredno i marljivo u prve dve trećine maja, a onda ćete imati dovoljno vremena za razmišljanje. Mlađe Device mogu da razmisle o poslovima koji imaju veze sa inostranstvom, da li odlazak tamo daleko, ili rad za neke strance, saradnja sa njima… to je prilika koju biste mogli da uhvatite, a koja bi vas izvukla iz trenutno, ne baš najboljeg, stanja…

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za maj 2015.

Ako ste u vezi:

U periodu smo kada Venera zrači iz znaka Raka, pa bi generalno svima, a tako i vama ljubavni planovi mogli biti ispunjeni. Volećete i bićete voljeni, ali tokom meseca biste mogli da imate neke razmirice kako sa partnerom tako i sa vašom ili partnerovom porodicom, a što bi moglo da dovede i do većih nesuglasica sa emotivnim partnerom. Ne dozvolite da se niko ni na koji način upleće u vašu vezu, porodica i prijatelji bi mogli da budu taj faktor tokom maja, a sve bi moglo da počne od najsitnijeg nesporazuma sa partnerom u vezi njih, što bi sa sobom povuklo neke neraščišćene nesporazume iz prošlosti. Da biste jednom za uvek bili mirni, potrebno je da razumno porazgovarate i rešite sve probleme koje ste vremenom stavili ispod prekrivača, da jednom za sva vremena rešite te nesporazume koji mogu da se aktiviraju prilikom svake manje svađice i prepirke. Ako imate grešne misli prema osobi sa kojom blisko sarađujete, radite, pazite dobro da ne budete uhvaćeni, da vam partner nekako ne uđe u mozak i ne pročita te misli. Retrogradni Merkur bi mogao da vas natera da se izletite pred partnerom o toj famoznoj osobi, a partner bi u svojoj glavi svašta mogao da iskombinuje. Nekada je jezik za zubima recept za mirnu i stabilnu vezu!

Ako ste slobodni:

Tokom druge polovine meseca Mars u znaku Blizanaca bi mogao pozitivno da utiče na vaše samopouzdanje, ali prvenstveno na neku energiju koju širite svojom pojavom. Bićete blagi, nasmejani, pozitivni, i to je ono što bi moglo da privuče osobe suprotnog pola ka vama. Slagaćete se dobro sa osobama iz znaka Lava, Strelca i Ovna, na njih ćete imati najveći uticaj, ali i drugi će osetiti tu energiju koju ćete da širite. Što više se krećite na mestima gde ima više ljudi, postarajte se da vas primete i dobićete svoju šansu, a na vama je da je iskoristite. Ako budete imali priliku da birate sa kim ćete da komunicirate, da se družite, gledajte da to budu osobe sličnog starosnog doba kao vi, nikako ne ulazite u veze sa dosta mlađim osobama od sebe, to je kombinacija koja u ovom trenutku nikako ne može dugotrajno da opstane. Napomenimo još uticaj Venere na vas… ljubav je tu, odmah iza ugla, idite ka njoj!

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za maj 2015.

Jako nestabilan mesec je pred nama, postoji šansa da ga pregurate a da se ni jednom ne zakašljete, ali isto tako moguće je da se borite sa prehladama, virusima, ili glavoboljama. Uvek radite na imunitetu, na svom zdravlju, držite se parole bolje sprečiti nego lečiti tako što ćete konzumirati što je više moguće sirovog, svežeg povrća i voća. Pokušavajte da izbegavate zatvorene prostorije, a one u kojima morate da boravite redovno i dugo provetravajte, skloni ste virusnim infekcijama pošto ste trenutno bez zaštite sa neba, a i vreme je takvo da je idealno za njihovo širenje. Malo “roditeljski” zvuči, ali većina tih virusa kreće sa vaših ruku, pa ih redovno perite i perite, makar vam se drugi smejali iza leđa zbog toga. Ako imate probleme sa glavoboljom, a klasični lekovi ne mogu da ih reše na duže vreme, obavezno otiđite kod lekara kako bi vam dao tačnu dijagnozu i izborio se protiv tih nedaća koje vas muče. Pregledajte i zube, makar bili 100% sigurni da su svi savršeni, 10 minuta vremena možete da odvojite da vam i stručnjak to potvrdi.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za maj 2015.

13, 18, 21, 22, 31

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!