Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za mart 2013.

Mesečni horoskop za mart 2013. Mesečni horoskop za mart 2013.

posaoPOSAO

Velike poslovne ambicije vode vas u situaciju u kojoj ste spremni da prihvatite dugoročne projekte koje ste već imali u planu, ali ste ih iz nekog razloga odlagali ili ostavljali za sutra. Sada više nemate kud jer sutra je sada i ovde pa je vreme da se pozabavite svime što je ostalo nedovršeno.

Retrogradni Merkur pozicioniran je u znaku Riba, znaku koji je nasuprot vašem Suncu, pa će neki od pripadnika ovog znaka preduzeti neshvatljive akcije i njima samima, a još manje drugima. Ono što vam u početku izgleda pouzdano moglo bi dobiti neočekivan tok pa zato proverite sve informacije koje dolaze do vas, a i sami preispitajte sopstvene mogućnosti.

Možda ćete prihvatiti više nego što možete podneti ili će vam biti obećano više nego što je realno za očekivati. Sada ništa ne potpisujte jer nećete videti sitna slova, a ako ih i vidite, nećete razumeti ili ćete ih pogrešno protumačiti. Uprkos dobrim aspektima, sve planete preko dispozitora dolaze u kvadrat sa Neptunom pa biste mogli biti uhvaćeni u mrežu koju neko baca obećavajući mnogo, a sa malim mogućnostima da isto i ispuni. Finasijska situacija se popravlja, ali shodno tome jačaju i apetiti. Na kraju nećete znati gde ste i kako ste trošili.

ljubavLJUBAV

Duge veze mogu rezultovati začećem i brakom. Mnogi će morati da se prilagode određenoj situaciji da bi ostvarili svoje ciljeve.

Ako se porodica meša u stvari koje se tiču samo vas, sada imate dovoljno snage da ih stavite na svoje mesto na vrlo suptilan i indirektan način. Oni koji pak to ne mogu treba da budu nešto oprezniji i da sačekaju da neke stvari prođu. Neke osobe iz prošlosti zakucaće na vaša vrata pa ćete morati da dovršite ono što niste ili što samo mislite da jeste. Ako ste usamljeni, posetite mesta zabave, ali u mirnijim i tišim delovima grada, a na kojima ste već bili. Jer upravo tada je najveća verovatnoća da ćete sresti osobu koju vam je dodelila sudbina. Oni koji su u braku neka se čuvaju makar i bezazlenih laži jer će dovesti do nepotrebnih komplikacija.

zdravljeZDRAVLJE

Pripazite se pogrešnih dijagnoza kao i pogrešnih zaključaka. Mentalna i psihička napetost su posledica nesigurnosti zbog preduzetih akcija iz prethodnog perioda.