Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za oktobar 2013.

Mesečni horoskop za oktobar 2013.

posaoPOSAO

Vi se nakako lepite za pogrešne ljude i saradnike. Zato  bi trebalo da budete u većoj opreznosti kada birate saradnike. Često imate krivo shvatanje o ljudima sa kojima radite. Mislite da su svi radni i vredni kao i vi .Ali, nije tako kao što mislite. Dok vi duboko planirate i radite naporno, drugi žele da se oslobode obaveza ili prebace loptu u vaše polje. Često razmišljate o drugima i njihovoj pomoći. Treba da se okrenete sebi i porodici ako je imate i da kapital usmeravate u kuću, a ne van nje. Dug koji imate da vratite ćete srediti do kraja meseca. Početak oktobra biće pomalo naporan, ali će sigurno biti dugo očekivanog novca. Osoba koja je rođena u znaku Jarac ili Ribe može da vam pomogne oko posla i saradnje sa novim klijentima.

ljubavLJUBAV

Mars u vašem sazvežđu vas može posebno činiti nervoznim. Emotivno se jako teško izražavate, čak ste skloni svađama i lošem ponašanju prema partneru. Žene Device će imati problem u braku i u samom odnosu sa suprugom, dok će muške Device u braku biti okrenuti samoći. Teško će pokazivati želju i potrebu za ljubavlju. Slobodne Device bi trebalo da idu na kraći odmor jer je to pravi lek i eliksir za novo poznanstvo. Dobar odnos u ljubavi možete imati sa Vodolijom, Bikom ili nekim vatrenim Ovnom. Pokušajte da se bavite jogom ili nekim drugim alternativnim pravcima koji smiruju nerve i pomažu u odnosu sa okolinom i partnerom.

zdravljeZDRAVLJE

Grlo će vam biti preosetljivo. Za one koji imaju problem viška kilograma, savet je da se kreću više da ne bi prešli na višu instancu bolesti, a to je dijabetes.

Pored mesečnog horoskopa, pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svaki dan naši poznati astrolozi (Dragan Bura, Nebojša – Neša Ćupić, Zorka Ćupić, Tanja Joksimović, Jasminka Jandrić) ga pišu za vas!

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!