Najnovije na sajtu

Devica – mesečni horoskop za septembar 2015.

Pozovite naše astrologe na 0901 888 889 i protumačite zajedno vaš mesečni horoskop!Mesečni horoskop za septembar 2015. za sve Device!

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2015.

Sunce vam je sjajan prijatelj i ovog meseca, drage Device.

I dalje na snazi je vaš ego, i moć koju emituje. A i moć kojom na druge utiče. Septembar je mesec pun izazova, morate biti promišljeni i paziti da vam nešto ne promakne. Period godišnjih odmora završen je za mnoge i sve je jurnulo u punoj snazi, pa tako i vi. Vaša snaga u vašem umu, zato za saradnike birajte inteligentne ljude, istomišljenike po mogućstvu.

U drugoj dekadi meseca očekujte finansijski bum, do tada strpljivo, biće par kritičnih dana kad ćete osećati nemoć i oskudicu, ali brzo sledi i oporavak. Venera je ta koja donosi dobru radnu energiju, krenuće direktno. Jupiter je zaslužan za euforiju u vama. Međutim, ima jedna stvar koja “koči”proces. Morali biste poraditi na komunikaciji, primetno ste ćutljivi kad su odlučujuće stvari u pitanju, bilo da su u pitanju sastanci ili večeri sa kolegama gde može doći do raznih dogovora pri razgovoru , usput i neočekivano. Za vas to nije svojstveno, vi volite sve unapred da znate i da očekujete i ne volite slučajnosti, koje vas uhvate nespremne. Predlažemo da se uključite i sjedinite sa masom, počnete da osluškujete i da bar za početak izgledate zainteresovani. Nikad se ne zna šta se može desiti. Ništa, ako samo sedite i delujete odsutno.

Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV
Ljubavne prognoze za septembar 2015.

Ako ste u vezi:

Moć Sunca na vaše polje ljubavi baca sjajne zrake, ali tek ponekad, ali zadržavajući se malo duže. Osim povremenih izliva ljubavi i euforije kratkog daha koju daje energija Sunca, ovaj mesec proteći će ne baš uzbudljivo, mada mnogi pripadnici ovog znaka uživaće u tom miru i stagnaciji dešavanja. Jednostavno, došlo se do premora. Letnje ljubavi, tj. osobe koje su započele vezu ovog leta stagniraće u romantici. Sve će teći nekim svojim svakodnevnim tokom. Osobe koje su u dužoj vezi ponašaće se kao da su u braku. Višegodišnjem.

Svakako ne preporučujemo da tu išta dirate, ni vi sa kratkim stažom,ni vi sa dugim. Ovaj mesec mora da prođe nečujno. Nije nikako povoljan period ni za upoznavanje dok ste već u vezi, jer Merkur je retrogradan i primirite se. Možda bi dobro bilo kada biste poradili na osvežavanju veze nekim sitnicama u kojima možete zajedno da uživate. Postoje sjajni wellness i spa centri gde biste našli izgubljenu romansu, gde biste uživali svim svojim čulima i gde biste se “restartovali”, vas dvoje i vaša veza. Priznajte da smo zagolicali vašu maštu.

Ako ste slobodni:

Nije da ste nešto nesrećni jer ste sami. Niste doduše ni oduševljeni, ali za vas ne postoji depresija ovog meseca. Većina pripadnika ovog znaka igra simpatičnu igru sa simpatijom u kojoj itekako uživa, i ne žuri da je okonča tako što će započeti vezu. Nekako ste sigurni da se sviđate toj osobi i vrlo vam je zabavno da obigravate oko nje/njega.

U vazduhu je puno dobre energije među vama, sve se svodi na smeh i šalu, poput starih prijatelja ste. Ako se odlučite za vezu na kraju, vidimo joj dobar start. svi vi koji niste u ovakvom scenariju, smeši vam se period dobre uzbudljive, uglavnom noćne zabave, nebrojeno mnogo poznanstava, sjajni trenuci kraj vode, bilo da je reka u pitanju ili more. Ako ste otputovali, utoliko bolje. More je čarolija za ljubav. Bićete raspoloženi da uplovite u vezu, ali ništa konkretno vam ne vidimo ovog meseca, tako da je moguće da sve bude prolaznog karaktera, kratki impulsi, trenutak magije, jedno veče ljubavi, možda samo poljubac na rastanku. Svima vama biće jedan od ovih scenarija.

Važno je da će se dešavati nešto, da će mesec biti uzbudljiv, vama je to preko potrebno. Nikad dosta zabave. Zato ste deo svačije zabave i ljudi vas rado pozivaju na druženja.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognozeZDRAVLJE
Zdravstvene prognoze za septembar 2015.

Astmatičari i svi vi koji imate problema sa respiratornim organima morali biste da se pripazite velike vlažnosti u vazduhu,posebno ako dugo boravite u istoj prostoriji. Stižu hladniji dani i pozatvaraćemo se u kuće, a onda kreće kolo virusa, na šta vi posebno loše reagujete. Dakle savet je, što više boravka vani, u prirodi, dalje od grada, provetravajte prostorije i vetrite posteljinu. Svi ostali, manji problemi sa varenjem, kratkotrajni grčevi, moguć i crevni virus agresivnije prirode. Uzimajte probiotik već sad, da pripremite telo ako krenu problemi.

Mesečni horoskop - srećni brojeviSREĆNI BROJEVI
Važni brojevi za septembar 2015.

2, 10, 12, 29, 30

Pored mesečnog horoskopa, svakodnevno pogledajte i najdetaljniji dnevni horoskop na internetu. Svakodnevno ga prave naši poznati astrolozi, evo nekih od njih:

Astrolog Dragan BuraDragan Bura

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 55

Astrolog Zorka Ćupić width=

Zorka Ćupić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 33

Astrolog Slavica Đoković

Slavica Đoković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 19

Astrolog Jasminka Jandrič

Jasminka Jandrić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 77

Astrolog Zorica Ninkovic

Zorica Ninković

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 66

AstrologTatjana Videnov

Tatjana Videnov

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 35

AstrologAleksandar Tomić

Aleksandar Tomić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 26

AstrologLena Marić

Lena Marić

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 32

AstrologVesna Becanović

Vesna Becanović

Tel: 0901/88-88-89 Lokal 14

Naše astrologe uvek možete pozvati i razgovarati o svemu što vas interesuje, pozivom na dobro poznati broj telefona:

0901/88-88-89

Neko od naših astrologa je uvek dežurni, svaki dan od 00-24!