Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 10. april

Dragi prijatelji, želimo vam dobar dan. Jutros, tačnije noćas, nas je obradovala vest da je PayPal konačno došao i u našu zemlju, i ovo malo para što imamo moći ćemo preko njih da potrošimo. Da neko nama pošalje pare, da nešto prodamo - naravno još uvek ne. Eto, sledeće godine ćemo da pomenemo ovaj datum kao "veliki", kao što ćemo danas da pomenemo isplovljavanje Titanika koji je na današnji dan 1912. krenuo na kobno putovanje, 1953. prikazan prvi 3D film, a rođeni su između ostalog Omar Sharif, Steven Seagal i prelepa Alessandra Ambrosio. Šta nam je još, pored Pay Pal-a danas suđeno, pročitajte u dnevnom horoskopu ispod.

paypal-logo

Ovan

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovni poredak i nečiju volju.
LJUBAV
Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Imate utisak da su vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa određenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje.
LJUBAV
Birate velike reči pred voljenom osobom kako biste ostavili određeni utisak. Počinjete da uviđate kako se vaše želje i kriterijumi razlikuju jer partner ima neku svoju viziju.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO
Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlućujućim situacijama.
LJUBAV
Partner samo prividno deluje nezainteresovano za vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Rak

POSAO
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Zato izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predviđenom roku završite svoje redovne obaveze.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom u vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo vam da ulepšate svoje raspoloženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Lav

POSAO
Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj.
LJUBAV
Stalo vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Nudi vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa.
LJUBAV
Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji počinju da uznemiravaju vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnosću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Vaga

POSAO
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih lažnih obećanja jer problemi se neće rešavati sami po sebi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Škorpija

POSAO
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji.
LJUBAV
Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa vaše strane. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro dok neko ne zatraži određenu uslugu ili pokornost sa vaše strane. Međutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve.
LJUBAV
Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da vas obraduje i usreći na poseban način i to će vam imponovati.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Jarac

POSAO
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje.
LJUBAV
Na sreću, voljena osoba dobro poznaje vaš ukus i ume da vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom drustvu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Vodolija

POSAO
Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način bez dodatnih sumnji. Ne obraćajte posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje. Nemojte uticati na nečije mišljenje ili odluku.
LJUBAV
Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Ribe

POSAO
Ukoliko vam smeta nečije prisustvo, izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije.
LJUBAV
Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu konfuziju sa okolinom i narušava vaš psihološki mir koji imate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.