Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 12. april

Dvanaesti dan aprila je dan kada su, između ostalih rođeni Mateja Kežman, Jelena Dokić, David Letterman, Shannen Doherty, Andy Garcia,  Marcello Lippi... a u istoriji je bio jako zanimljiv, tako da je na današnji dan Jurij Gagarin postao prvi čovek koji je obleteo zemlju, otvoren je prvi evopski Diznilend, i ostvaren je prvi let na relaciji Pariz - London. Danas nas očekuje lepo vreme i nadamo se povoljne astrološke prognoze, koje možete da pročitate ispod, gde vas čeka dnevni horoskop za 12.04.


gagarinvelika

Ovan

POSAO
Sigurni ste u sebe i oslonac vidite u kolegama. Podstičete timski rad i na pravi način delite odgovarajuća zaduženja kolegama. Sreća je na vašj strani i kada se radi o finansijskim transakcijama.
LJUBAV
Potajno vam se sviđa neka zauzeta osoba. Nemojte nepromišljeno da podstičete flert.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Upuštanje u rizične solucije moglo bi se okončati u vašu štetu. Trenutno stanje na radnom mestu nije baš najbolje i vreme je da predupredite moguće opasnosti.
LJUBAV
Biće manjih problema na ljubavnom planu koje ćete prevazići većom dozom razumevanja.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO
Ne prihvatajte sumnjivi poslovni predlog. Sačuvajte za sebe svoje kreativne predloge. Bliži se povoljniji trenutak da ih saopštite.
LJUBAV
Osoba koju volite kao da je zbunjena nekim vašim postupcima i traži objašnjenja. Razjasnite stvari na vreme i nemojte ništa gurati pod tepih.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

Rak

POSAO
Dobijate mnogo obaveštenja u kojima se krije ključ za razrešenja nekih nedoumica na radnom mestu. Samo je neophodno da ih shvatite na pravi način.
LJUBAV
Vama i partneru sviđaju se totalno nespojive stvari i stavovi vam se razilaze. Rešenje je u dogovoru uz uvažavanje drugačijeg stava.
ZDRAVLJE
Odlično.

 

Lav

POSAO
Neophodna vam je podrška danas na poslu. To ne znači da će neko drugi da radi vaš posao već da morate, pre svega, dati sve od sebe.
LJUBAV
Upotrebite neki trik da zaintrigirate osobu koja vam se sviđa. Pokažite vikše razumevanja za partnera.
ZDRAVLJE
Dobro.

Devica

POSAO
Shvatate da je vreme za neke nove solucije, ali ipak ostajete na dosadašnjem načinu poslovanja. U razgovoru sa kolegama namećete svoje stavove. Budite kolegijalniji i realniji.
LJUBAV
Na emotivnom planu revoltirani ste manjkom pažnje od strane osobe koju volite. Iskren razgovor rešiće problem.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Vaga

POSAO
Shvatate da se uspeh ne postiže na lepe oči. Bitno je da održite svoju reputaciju i dobre odnose sa kolegama. Moguć je nesporazum u dijalogu, ali izvucite pouku iz svega toga. Na greškama se uči.
LJUBAV
Na oprezu ste kada je reč o emocijama, a ustvari čeznete za nečim novim. Opustite se i otvorite prema ljudima.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija

POSAO
Danas je akcenat na vašim ambicijama i želji da vaši rezultati budu primećeni, ali nećete uspeti ukoliko ne pronađete pomoć. Kolege imaju utisak da ste suviše sitničavi i u oblacima.
LJUBAV
Kada je reč o ljubavi, klonite se ljubavnih izleta i flerta sa nepoznatima.
ZDRAVLJE
Jačajte imunitet.

Strelac

POSAO
Na pomolu su zanimljivi događaji. Vodite više računa o tome šta govorite u društvu kolega. Poslovni poduhvat će imati dobar ishod ukoliko činite mudre poteze.
LJUBAV
Osobu koju volite zanimaju vaše zamisli i u njoj vidite oslonac.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Na pomolu su nepredviđene teškoće u razgovoru sa kolegama, ali na vama je da ostanete maksimalno profesionalni i iznad situacije.
LJUBAV
Budite iskreni prema osobi koju volite. Iskažite šta vam smeta i šta bi se moglo korigovati da biste oboje bili srećniji.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Vodolija

POSAO
Nailazite na nepredviđene komplikacije. Kolege se oglušavaju o zamerke koje upućujete. Ali, to nije razlog za burne reakcije i svađu koja će samo vas skupo koštati.
LJUBAV
Objasnite partneru šta može da očekuje od vas, bez praznih obećanja i preterivanja.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe

POSAO
Ranije stečeno umeće i pronicljivost u profesionalnom poduhvatu doneće vam veliku pohvalu zbog doprinosa dobrobiti čitavog kolektiva.
LJUBAV
Imponuje vam flert sa osobom iz bliže okoline. Zavodljivi ste i nestrpljivo čekate ishod.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.