Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 12. jun

Današnji dan je dan kada je nastao grad Vankuver, a Novi Amsterdam je postao Njuork nakon što su Holanđani otišli iz Amerike, dan kada je otvoren beogradski Zološki vrt, a u Americi O.J. Simpson ubio svoju ženu i njenog ljubavnika, i stvorio jedan od najpoznatijih pravnih procesa ikada. Rođendane slave George Bush, bivši američki predsednik i otac majmunolikog G.W.Bush-a, Playboy-eva reality zvezda Kendra Wilkison, i osoba koja je svakako zaslužila da joj posvetimo današnji dan - Adriana Lima. Model Victoria's Secret-a od 2000., mama Valentine i Sienne, i naravno suprugra Marka Jarića je danas napunila 32 godine, i želimo joj da još dugo vremena hara modnim pistama, i zarađuje više od 7.3 miliona $$$ koliko je zaradila prošle godine! Današnji dnevni horoskop - klik ispod!

adriana2

Ovan

POSAO
Mislite da raspolažete većom količinom znanja u odnosu na svoje kolege i to se i vidi po vašem stavu. Želite da imate veći uticaj na donošenje odluka i da izmenite dosadašnje uslove.
LJUBAV
Ne upuštajte se u nepotrebne svađe i shvatite da ne mogu svi misliti kao vi. Nemojte tražiti previše od partnera.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Bik

POSAO
Slede nenadane promene na radnom mestu i to će vam otežati da uspešno privedete kraju započeti zadatak. Potražite neku alternativu.
LJUBAV
Rizično stupanje u neobaveznu vezu verovatno će rezultirati lošim ishodom pa zato budite oprezni!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Potencirate svoje planove i kao da namećete svoje stavove. Poslušajte sugestiju dobronamernog kolege jer to će vam omogućiti da kasnije jednostavnije obavite radnu obavezu.
LJUBAV
Vodite računa jer danas bi moglo doći do svađe sa partnerom. Nije dobro da previše insistirate. Trebalo bi da se služite mirnijom strategijom.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Rak

POSAO
Budite spremni na promene. Trenutna situacija na poslu povešće stvari u drukčijem smeru od prvobitno zamišljenog. To će se pokazati kao dobro samo ako budete oprezni.
LJUBAV
Obratite pažnju na ono što pričate. Mogli biste napraviti veliku grešku koju ćete kasnije teško ispraviti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Insistirate na svom viđenju situacije na radnom mestu i tvrdoglavo branite svoj stav. Zbog toga sledi neodobravanje od strane kolega.
LJUBAV
Na emotivnom planu trebalo bi da budete opušteniji i da partneru pružite više razumevanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Devica

POSAO
Imate ”keca u rukavu”. Vaši stavovi i ideje se sviđaju kolegama. Iznesite svoj precizan stav o poduhvatu koji će biti veoma važan i koji zahteva angažovanje svih vas.
LJUBAV
Sa dragom osobom ste mnogo toga isplanirali, ali realizacija još nije na vidiku. Tražite nova opravdanja za odlaganje, ali partner će vam se usprotiviti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Željni ste napretka i dokazivanja, ali kolege kao da vas ne shvataju. Budite malo realniji i imajte na umu da je za sve potrebno vreme.
LJUBAV
Krijete nešto od partnera. Moguće su manje komplikacije.
ZDRAVLJE
Skloni ste alergijskim reakcijama.

Škorpija

POSAO
Objektivno sagledajte sve osnovne faktore vezane za novčana pitanja i postupite po uobičajenoj proceduri. Danas je moguće da se suviše zamarate detaljima, što može doneti probleme.
LJUBAV
Izgledate nervozno i partner to primećuje. Izgladite situaciju iskrenim razgovorom.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Strelac

POSAO
Neko na radnom mestu će vam uputiti bitnu sugestiju koju bi trebalo da uvažite. Budite oprezniji u poslovnim odlukama. Preterivanje ne donosi ništa dobro.
LJUBAV
Eskivirajte nekoga ko vam unosi nervozu i ima nerealna očekivanja. Danas nije najbolje vreme za flert.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Jarac

POSAO
Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.
LJUBAV
Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.
ZDRAVLJE
Dobro.

Vodolija

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.
LJUBAV
Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Ribe

POSAO
Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja.
LJUBAV
Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.