Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 14. jun

I danas je jako zanimljiv dan, dan kada je 1951. proradio prvi komercijalni kompjuter, 1775. osnovana USA armija, a 1947. su pronađeni ostaci "NLO" u Roswell-u. 1904. nas je napustio pisac Jovan Jovanović Zmaj, a rođeni su revolucionar Che Guevara, Blaywatch devojka Yasmine Bleeth, multimilijarder Donald Trump, pevač Boy George, teniserka Steffi Graf. Ipak osoba kojoj posvećujemo današnji dan je upravo napunila 40 godina, a pre 25 godina snimila je svoj prvi album "Ludo srce", godinu dana kasnije drugi "To, Miki, to" i od tada je zvezda #1 na srpskom muzičkom nebu. Naravno, radi se o Svetlani Ceci Ražnatović, koja je u svojih 40 godina pregurala i milionske tiraže, punu Marakanu, ubistvo supruga, rodila dvoje dece, bila u CZ-u. Ceci želimo srećan rođendan, da nam još dugo traje, a za sve nas kojima nije rođendan, evo ga dnevni horoskop.

ceca2

Ovan

POSAO
Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.
LJUBAV
Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Bik

POSAO
Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.
LJUBAV
Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO
Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.
LJUBAV
Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Rak

POSAO
Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.
LJUBAV
Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši predlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.
LJUBAV
Od partnera tražite previše i skloni ste preterivanju.
ZDRAVLJE
Više šetajte.

Devica

POSAO
Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primedbe. Sve se može rešiti dogovorom.
LJUBAV
Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim rečima povredimo nekoga iako to nismo nameravali.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.
LJUBAV
Lakomisleno upuštanje zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Škorpija

POSAO
Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slede pohvale.
LJUBAV
Osveženje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Strelac

POSAO
Težite tome da vodite glavnu reč o svemu na radnom mestu. Ne dopustite previše mešanja drugih u novčana pitanja.
LJUBAV
Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rešava.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
U kolektivu postoji neslaganje, ali ci se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam veruju i cene vaš profesionalizam.
LJUBAV
Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Vodolija

POSAO
Nameravate da preorijentišete uži krug kolega u smer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dešavanja predstavlaju prepreku.
LJUBAV
Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osećanja partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u celosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.
LJUBAV
Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obe strane. Neće biti lako postići ravnotežu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.