Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 15. februar

Danas je dan državnosti Republike Srbije (svima ga čestitamo :) ), rođeni su Galileo Galilei, Matt Groening - autor Simpsonovih, prvi put je prikazan film o Drakuli, i objavljena je Pepeljuga Volta Diznija. Zamilljiv dan, zar ne? Pogledajte današnji dnevni horoskop kako biste znali šta Vas čeka, i kako da ga provedete što je lepše moguće!

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

Danas ste osetljivi i uznemireni zbog jednog člana porodice ali po sredi je prolazan, manji problem. Na poslu ste uspešni i držite sve pod svojom kontrolom.

Bik

Danas biste mogli da doživite manju neprijatnost na kraćem putu ili sa komšijama. Više se odmarajte jer skloni ste iscrpljivanju na poslu. Uporni ste.

Blizanci

Unervoziete se zbog novcane situacije danas, moguce je ste ocekivali veci priliv novca. Inace dobro se osecate,pravite cvrste planove i uspesni ste usvakom poduhvatu.

Rak

Unervozićete se zbog novčane situacije danas, moguće je ste očekivali veći priliv novca. Inače dobro se osećate, pravite čvrste planove i uspešni ste u svakom poduhvatu.

Lav

Danas ste osetljivi i zbog razlika mogli biste nepromišljeno da se sukobite sa partnerom. Smeta vam njegova dominacija i kontrola a ne možete otvoreno da mu se suprotstavite.

Devica

Uporni ste kada treba da izgurate neke svoje poslovne ideje za koje se zalažete. Imaćete zanimljiv susret danas. Odlično se snalazite u svim poslovnim zadacima.

Vaga

Emocionalno ste nestabilni zbog situacije na poslu. Mislite da se puno traži od vas a dobijate malo. Strpite se, dolazi i vaših pet minuta. Budite fleksibilni.

Škorpija

Dobro se osećate danas a najviše volite da provodite vreme sa svojom porodicom. Možete imati manji nesporazum sa komšijama ili rođacima. Na poslu ste spremni na sve da se izborite za sebe.

Strelac

Rešenje oko nekog novca ili nasledstva vam može stvarati nervozu. Nešto ne ide očekivanim tokom u tom segmentu. Pravo je vreme da krenete sa nekim sportom.

Jarac

Potreban vam je partner i želite da izgladite odnos sa njim ali to vam danas ne polazi za rukom. Mnogo ste efikasniji kada je posao u pitanju i tu nema dileme. Na vrhu ste.

Vodolija

Fokusirani ste na posao i poslovne rezultate. Samo napred. Sada ništa ne može da vam stane na put. Obratite pažnju na zdravlje. Problemi sa stomakom.

Ribe

Danas ste vrlo maštoviti i prijemčivi za emocije drugih ljudi. Razmišljate o ljubavi. Ne ide vam sve po planu na tom polju pa imate malo nezadovoljstvo. To je prolazno.