Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 16. april

Dobar dan dragi prijatelji. Današnji, 16. dan aprila je kroz našu istoriju zapamćen kao dan kada je 878. godine Singidunum dobio ime Beograd, a hiljadu i nešto godina kasnije taj isti Beograd je bombardovan od strane savezničkih aviona. Od poznatih osoba koje su na današnji dan rođene prvo izdvajamo Čarlija Čaplina, tačnije Sir Charles Spencer Chaplin, velikog (u svakom smislu te reči) košarkaša Kareem Abdul Jabbar, Claudia Cardinale, Akon, Boris Dvornik... Nakon kraće, neopravdane pauze, nastavljamo sa dnevnim horoskopom!

chaplin

Ovan

POSAO
Većina kolega je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju.
LJUBAV
Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Bik

POSAO
Očekuje vas pozitivan rasplet događaja pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujucim situacijama. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
LJUBAV
Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje.
ZDRAVLJE
Napetost.

Blizanci

POSAO
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronađete efikasno rešenje i da zadovoljite različite kriterijume.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Nudi vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku. Potrebno je da dobro proverite različite informacije.
LJUBAV
Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vredi da se potrudite.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Lav

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da je nekom dozvoljeno ono što se vama uskraćuje. Budite razumni, nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promeniti poslovni poredak ili nečiju izvršnu volju.
LJUBAV
Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili raspoloženje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje vaš stil izaražavanja. Izbegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savet.
LJUBAV
Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi. Ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa, očekuje vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primedbe. Zato, uzalud trošite reči objašnjavajući svoje namere.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Škorpija

POSAO
Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rešenje. Imate utisak da vam neko nameće teže poslove od onih koje dobijaju vaši saradnici.
LJUBAV
Mimo svoje volje pristajete na neko kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč i to ne mora biti loše.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Strelac

POSAO
Ponestaje vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima.
LJUBAV
Razgovor i susret sa jednom osobom podsetiće vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osećati.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Jarac

POSAO
Stalo vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama.
LJUBAV
Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih lažnih obećanja. Problemi se neće rešavati sami po sebi.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Vodolija

POSAO
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.
LJUBAV
Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, taj problem rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu meru u ponašanju.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Ribe

POSAO
Sve izgleda relativno dobro dok neko od vas ne zatraži posebnu uslugu ili odredjeni ulog. Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu i da vam diktiraju pravila ponašanja.
LJUBAV
Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.