Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 16. februar

Juče smo pregurali meteore iznad Rusije (i Kube?), proleteo je asteroid kraj Zemlje, red je da danas bude malo mirniji dan :). Dan kada su rođeni John McEnroe, Kim Jong Il, Sonny Bonno, Radoje Domanović, Isidora Sekulić, a Fidel Kastro postao premijer Kube. A kako Vama zvezde predviđaju dan pogledajte u tekstu ispod...

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

Ništa danas ne može tako da vas poremeti kao odnos sa ukućanima i voljenom osobom. Problemi se prolazni i ne treba previše da se brinete. Na poslu ste beskompromisni u borbi za svoj cilj.

Bik

Danas biste mogli da budete nezadovoljni zbog puta koji će kasniti ili nesporazuma u komunikaciji sa okolinom. Šta god da je u pitanju budite strpljivi. Više se odmarajte.

Blizanci

Danas biste mogli imati nekih dodatnih troškova zbog partnera a izvesno je i manje nezadovoljsvo materijalnom situacijom. Ipak vi se dobro osećate i vrlo ste preduzimljivi i radni. Uspeh!

Rak

Danas ste osetljivi i  pomalo tužni zbog nerazumevanja sa partnerom. Tvrdoglav je i suviše tvrd da bi mogao razumeti vaše emocije. Ne brinite se, problemi su prolazni. Više povedite računa o zdravlju.

Lav

Danas možete imati poteškoća sa sopstvenom psihom i depresivnim raspoloženjem. Ne brinite, situacija se uveče menja i opet ste u svom elementu, raspoloženi za partnera i sve lepe stvari. Imate pojačanu intuiciju.

Devica

Okrenuti ste poslu i društvenim vezama i kontaktima danas. Radite neumorno i želite da vidite i konkretne rezultate kao i materijalnu satisfakciju od posla kojim se bavite. Vrlo ste uporni i brzo reagujete.

Vaga

Obaveze na poslu vam mogu prouzrokovati pojačanu napetost danas. Želite da više vremena provodite kući sa porodicom ali to nije moguće. Osećate nezadovoljstvo zbog problema da pravilno raspodelite svoje obaveze i sve postignete.

Škorpija

Vi se dobro osećate danas naročito u popodnevnim satima. U svom ste elementu i ništa ne može da vas pomeri. Stalno ste u nekom pokretu, vi inicirate promene i čeka vas zaslužen uspeh!

Strelac

Vi se dobro osećate danas naročito u popodnevnim satima. U svom ste elementu i ništa ne može da vas pomeri. Stalno ste u nekom pokretu, vi inicirate promene i čeka vas zaslužen uspeh!

Jarac

Vašim zahtevima je teško odgovoriti jer prenaporni ste čak i za svoj znak. Opustite se malo. Na poslu sve držite pod kontrolom ali emotivno ste nezadovoljni i skloni mrzovolji. Više se krećite!

Vodolija

Vama sve ide od ruke. Danas ste okrenuti partneru i razmisljate o njegovim potrebama. Toliko ste okupirani sobom da niste ni primetili koliko ste sebični. Danas će vas partner podsetiti da i on postoji u vašem životu.

Ribe

Neke okolnosti na poslu donose vam finansijsku korist. Bićete više nego zadovoljni ako ste preduzimljivi. Još uvek vam nedostaje energija i jasna vizija ali ne brinite uskoro dolazi i vaših pet minuta.