Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 17. april

17. dan aprila se pamti kao dan kada je Kraljevina Jugoslavija potpisala kapitulaciju pred Hitlerovim snagama, i dan kada je otkriveno mesto gde će kasnije nastati New York. Rođendane slave Sean Bean, Jennifer Garnier, a David Beckham će sigurno iskeširati par stotina hiljada $$$ kako bi svojoj Posh-ici za 39. rođendan kupio neku sitnicu. Težak život, zar ne... Šta nas, koji nismo Beckhamovi čeka danas, pročitajte u dnevnom horoskopu.

bekamovi

Ovan

POSAO
Delujete privlačno i šarmantno na vaše kolege, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima koji mogu da iznevere data obećanja.
LJUBAV
Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik

POSAO
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje ćete se osećati u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju ste i priželjkujete snažne izlive ljubavi. U takovom emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da zaslužujete bolje uslove. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.
LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke, kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Lav

POSAO
Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smenjuju. Odložite poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje koje ste planirali.
LJUBAV
Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namere, to još uvek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Devica

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.
LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Delujete aktivno na raznim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.
LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite utehu preko novih ljudi koje upoznajete. Priželjkujete nečije razumevanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Škorpija

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.
LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Strelac

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV
U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Vodolija

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Ribe

POSAO
Očekujete pozitivne odgovore u rešavanu poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV
U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere, ali ne možete očekivati čudo.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.