Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 17. februar

"Just play. Have fun. Enjoy the game." rekao je najveći od najvećih, Michael Jordan koji je rođen na današnji dan, kao i Denise Richards, Paris Hilton, Rene Russo, i naravno Jovan Dučić. Dučić je rekao "Treba se čuvati više sebe nego svojih zlotvora.", a čega vi danas treba da se čuvate - pročitajte u dnevnom horoskopu.

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

Dobar dan za ovnove a posebno one koji imaju decu. Provešćete divne trenutke sa svojim najmilijima. Vi se dobro osećate ali vađ partner nije bas najraspoloženiji danas. Obratite više pažnje na svoj emotivni život.

Bik

Skloni ste depresivnim mislima i emocijama a naročito ste demotivisani situacijom na poslu. Ako ste nezaposleni vrlo ste nezadovoljni. Želite nešto da promenite u svom domu.

Blizanci

Možete otići na kraći put danas. Dobre ste volje i vrlo brzi i borbeni u iskazivanju svog mišljenja. Moguća dekoncentrisanost. Potrudite se da budete jasni. Uspeh.

Rak

Očekujete priliv nekog novca danas. Malo ste smušeni danas pa razmislite šta govorite. Partner je vrlo pesimističan i na vas prenosi svoju negativnu energiju. Čuvajte zdravlje a posebno nervni sistem.

Lav

Danas je vaš dan. Raspoloženi ste jedino vam odnos sa partnerom nije po volji. Na poslu vlada ne naročito vesela atmosfera. Posvetite se sebi. Idite na rekreaciju.

Devica

Danas ste se malo povukli. I dalje ste pretezno okupirani poslom. Posle podne ste vidno dekoncentrisani i pod uticajem emocija možete pogrešiti. Ljubav ste zanemarili.

Vaga

Danas ste teški i jako mrzovoljni. Vaš emotivni život je u krizi i to se očitava na vašem raspoloženju. Niste naročito raspoloženi za kontakte sa ljudima. Odgovara vam samoća.

Škorpija

Posao je u centru zbivanja danas. Osećate se razapetim između obaveza na poslu i kuće a želeli biste više vremena da provodite sa porodicom. Dobro za one koji se bave privatnim biznisom.

Strelac

Vrlo dobar dan za vas. Raspoloženi ste i pozitivni. Jedino što para nema dovoljno. Situacija je prolazna. Vi ste okrenuti lepim stvarima i uživate u životu.

Jarac

Niste naročito srećni danas, nezadovoljni ste emotivnom situacijom a sa druge strane niste spremni na ustupke i promene. U poslu je sve pod kontrolom. Obratite pažnju na zdravlje.

Vodolija

Danas ste pretežno okrenuti partneru. Počeli ste konačno da obraćate pažnju i na njega pošto ste u prethodnom periodu mislili samo na sebe. Ako partner već nije pobegao!

Ribe

Uznemireni ste na poslu jer se ne snalazite baš najbolje u okruženju. Dozorjentisani ste i nedostaje vam energije da se suočite sa problemima. Uskoro će biti bolje.