Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 18. maj

Još jedan dan koji ni po čemu u istoriji ne treba da pamtimo, već da pokušamo ovaj koji je pred nama da provedemo što je lepše moguće. Subota je, većina nas ne radi, pa izađite napolje i uživajte u najlepšem poklonu koji ste od vaših roditelja mogli da dobijete - u životu. Od svakodnevnoh gluposti sa kojim vas bombardujemo, da pomenemo da je na današnji dan Napolon postao imperator Francuske, a Linkoln ("Sve što jesam ili što se nadam da ću biti, dugujem svome anđelu - majci") predsednik USA. Indija je dobila atomsku bombu, Italija pravo na abortus, a UN su se preselile u NY. Dnevni horoskop za 18. maj je pred vama, klik ispod...

linkoln2

Ovan

Posao – Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove.
Ljubav – Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život.
Zdravlje – Problemi sa zglobovima.

Bik

Posao – Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
Ljubav – Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži.
Zdravlje – Osećate se dobro.

Blizanci

Posao – Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
Ljubav – Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama.
Zdravlje – Pad imuniteta.

Rak

Posao – Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije.
Ljubav – Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje.
Zdravlje – Problemi sa kožom.

Lav

Posao – Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.
Ljubav – Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom jer situaciju procenjujete subjektivno.
Zdravlje – Skloni ste prehladi.

Devica

Posao – Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
Ljubav – U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
Zdravlje – Više se odmarajte.

Vaga

Posao – Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.
Ljubav – Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.
Zdravlje – Prekontrolišite krvni pritisak.

Škorpija

Posao – Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom.
Ljubav – Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
Zdravlje – Osećate se dobro.

Strelac

Posao – Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
Ljubav – Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost.
Zdravlje – Problemi sa leđima.

Jarac

Posao – Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.
Ljubav – Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
Zdravlje – Osećate se dobro.

Vodolija

Posao – Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.
Ljubav – Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.
Zdravlje – Nesanica.

Ribe

Posao – Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
Ljubav – Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
Zdravlje – Više se odmarajte.