Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 19. april

Konačno petak, divan dan, zar ne? Danas su oči celog sveta usmerene ka Bostonu, i to baš na dan kada je 1897. godine održan prvi maraton u tom gradu, a 1951. godine pobednik tog maratona je bila osoba koja je preživela napad atomskom bombom na Hirošimu... Kada već pominjemo ove ružne vesti, na današnji dan je počinjen i bombaški napad u Oklahoma City-ju i otkriven je LSD. Dosta sa ružnim vestima, idemo na dnevni horoskop koji će sigurno predvideti bolje stvari od ovih koje su se desile i trenutno se dešavaju...

boston-v

Ovan

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja. Potrebna bam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE
Previše ste napeti.

Bik

POSAO
Ponekad baša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe i ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Blizanci

POSAO
Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

Rak

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Lav

POSAO
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti može da izgleda kao negativna osobina.
LJUBAV
U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Devica

POSAO
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste.
LJUBAV
Partner deluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.
ZDRAVLJE
Dobro.

Vaga

POSAO
Potrebne su vam poverljive informacije kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje.
LJUBAV
Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Škorpija

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje i zato pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.
LJUBAV
Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na partnerovo neobično ponašanje. Sačuvajte prisebnost.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Strelac

POSAO
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza.
LJUBAV
Suzdržite se od različitih provokacija. Nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Jarac

POSAO
Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere i zato insistirate na sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe i potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti.
LJUBAV
Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na efikasnim rešenjima.
LJUBAV
Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima, umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.
LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.