Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 2. mart

Dobar dan svim ljubiteljima horoskopa i astrologije! Danas nas očekuje lep dan, pa ne treba ni da čekate savete koje će Vam zvezde dati, već ga trebate provesti napolju, po mogućnosti u prirodi i polako se pripremati za proleće koje nam sledi. Današnji dan je dan kada su rođeni Mikhail Gorbachev, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Lou Reed... kao i bar 10-ak članova naših Facebook stranica, pa im svima čestitamo rođendan! Ono što Vas očekuje danas možete da pogledate u tekstu ispod!

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

Posao

Pogadja vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

Ljubav

Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

Zdravlje

Glavobolja.

Bik

Posao

Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh nego kriterijumi koje koriste vaši saradnici.

Ljubav

Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

Zdravlje

Problemi sa grlom.

Blizanci

Posao

Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

Ljubav

Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Rak

Posao

Imate ubedljivu priču, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.

Ljubav

Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama. Uzdržite se od snobovkog poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Lav

Posao

Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.

Ljubav

Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Devica

Posao

Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom. Pokažite da u vama postoji dobra volja.

Ljubav

Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

Zdravlje

Stomačne tegobe.

Vaga

Posao

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

Ljubav

Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Škorpija

Posao

Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima.

Ljubav

Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.

Zdravlje

Odlično.

Strelac

Posao

Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

Ljubav

Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

Jarac

Posao

Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

Ljubav

Važno je da učinite ono što osećate jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Zdravlje

Problemi sa zglobovima.

Vodolija

Posao

Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

Ljubav

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

Zdravlje

Prolazna nervoza.

Ribe

Posao

Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću, dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam.

Ljubav

Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

Zdravlje

Dobro se osećate.