Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 20. februar

Danas je baš lep dan (ne mislimo na vremensku prognozu, naravno), a kako da ne bude lep kada su danas rođene dve lepotice Robyn Rihanna Fenty poznatija samo kao Rihanna i Cindy Johnson, kao i dva buntovnika Charles Barkley i Kurt Cobain. Zvezde su pripremile svoja predviđanja koja možete da pročitate u tekstu ispod.

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan
Danas biste želeli da više vremena provedete sa partnerom. Brine vas njegovo raspoloženje. Nezadovoljan je i vi konačno shvatate da treba da mu posvetite više pažnje.

Bik
Danas ste ili poslovno zauzeti ili razmišljate o nekom poslovnom sastanku koji sledi. Emotivno ste u minus fazi i ako imate vremena bilo bi najbolje da se posvetite sebi i više šetate.

Blizanci
„Okrenuti ste ljubavi i lepim stvarima danas. Dobro se osećate i vrlo ste aktivni i ambiciozni kad nešto zacrtate. Društveno širite krug prijatelja i poznanika.

Rak
Sentimentalni ste danas i pretežno provodite vreme sa porodicom ili u kući. Partner je loše raspoložen ali vi ne obraćate previse pažnje na njega. Kako se osećate to znate samo vi.

Lav
Društveni zivot vam dobija na značaju. Emotivno ste nezadovoljni jer vam deluje da partner nešto krije od vas. Trenutno je bolje da ništa ne preduzimate.

Devica
Možete očekivati neki dobitak danas. Novčanom situacijom niste nikako zadovoljni a radite više nego što je to uobičajeno. Strpite se. Doći ce sve na svoje masto.

Vaga
Niste u najboljem izdanju danas ali trudite se da se to ne vidi na vama. Posetite frizera ili neki salon za ulepšavanje. Osećaćete se puno bolje.

Škorpija
Danas više pričate i razmišljate nego što radite. Neki vaši potezi nisu jasni okolini i vašim ukucanima. Na poslu ste nemilosrdni kada treba da ostvarite svoje ciljeve.

Strelac
Vi ste dobro. Malo vas muče finansije ali uskoro će i to da se popravi. Drustveni ste i imate puno prijatelja sa kojima se danas susrećete. Pozitivni ste.

Jarac
Emotivno nezadovoljstvo kompenzujete poslom. To je mehanizam koji uvek uspeva kod vas i način da zaboravite na nesuglasice sa partnerom. Imate zapažene rezultate i znate šta hoćete.

Vodolija
Odličan dan je pred vama. Sve što zamislite možete i da ostvarite samo ako se potrudite. Dobar dan i za kontakte, saradnju, emocije. Vrti vam se neko iz prošlosti.

Ribe
Osećate priliv nove energije i snage. Polako dolazi i vaše vreme. Sve ono o čemu ste razmišljali sada je vreme da počnete da sprovodite u delo.