Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 21. mart

Dobar dan želimo svim posetiocima našeg sajta, koga je iz dana u dan sve više. Trudićemo se da opravdamo Vaše poverenje i da vam redovno donosimo zanimljivosti i vesti koje će Vam se sigurno svideti. Danas je inače dan kao svaki drugi, u Srbiji hapšenja u toku, na Kipru se zatvaraju banke, tako ste da ako imate koji milion ili milijardu tamo sigurno zabrinuti... Danas rođendane slave Ronaldinho, Matthew Broderick, Gary Oldman, Lothar Matthaus, a na današnji dan rođen je i Johan Sebatijan Bah, osnovan je Hundai a čuveni zatvor Alkatraz je zvanično zatvoren. Zanimljiv dan i te kako, nadamo se da će i Vaš dnevni horoskop biti takav. Pročitajte šta Vam zvezde predviđaju!

Dnevni horoskop

dnevni-horoskop

Ovan

POSAO
Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa. Nema razloga da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na vaše saradnike.
LJUBAV
Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Očekuje vas prijatno iznenađnje.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

POSAO
Ne možete da predvidite novi tok događja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo u susretu sa saradnicima već zatražite nečiju podršku.
LJUBAV
Brinete bez pravog povoda. Partner trenutno ne želi da vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju dosadašnju taktiku ako ona ne donosti željeni efekat.
ZDRAVLJE
Delujete napeto. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Blizanci

POSAO
Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslu i svoje saradnike. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje i određenu fazu inkubacije pre nego što se donese neka konačna odluka.
LJUBAV
Primećujete da neko u vama pobuđuje veliko interesovanje i da vas asocira na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagodjavanje do one prave mere.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Rak

POSAO
Delujete vrlo promišljeno i proveravate različite informacije koje utiču na poslovne pregovore. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanjem. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese.
LJUBAV
Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali koja ne uspeva u potpunosti da vam dočara svoje emotivne doživljaje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore.
LJUBAV
Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu ruku pod ruku. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Nema potrebe za preterivanjem.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Devica

POSAO
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa koji imate. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim rezultatima.
LJUBAV
Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se najlepše ostvaruju u zajedničkom ritmu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Ponekad sve izgleda tako relativno i zato nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu.
LJUBAV
Neko ume snažno da ustalasa vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Budite dovoljno iskreni, nežni i pažljivi. Uživajte u intimi.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Škorpija

POSAO
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje možda predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovne interese. Potrebno je da smislite neku rezervnu varijantu jer uvek postoji faktor iznenađenja.
LJUBAV
Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste odgonetnuli deo nekih skrivenih poruka ili emotivnih namera.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Strelac

POSAO
Ukoliko vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da vam naškodi.
LJUBAV
Emotivni susret sa jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama koliko god da vam se čine primamljivo lepim.
ZDRAVLJE
Izbegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

Jarac

POSAO
Saradnici imaju dobre sugestije. Prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Susret sa jednom osobom trenutno deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu.
LJUBAV
Nedostaju vam neki snažni emotivni podsticaji kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Nema razloga da budete nestrpljivi.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

Vodolija

POSAO
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite poslovni neuspeh, razmislite o nekim alternativnim mogućnostima.
LJUBAV
Suviše jaki izlivi strasti ili emocija vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Distancirajte se od izazova.
ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

Ribe

POSAO
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte svoje saradnike.
LJUBAV
Neko vas inspiriše na dobro raspoloženje. Osvnite se oko sebe jer uvek postoje nasmejana lica sa dobrom energijom. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Dobro ste.