Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 22. mart

Dobar dan želimo svim posetiocima našeg sajta, koga je iz dana u dan sve više. Trudićemo se da opravdamo Vaše poverenje i da vam redovno donosimo zanimljivosti i vesti koje će Vam se sigurno svideti. Danas je inače dan kao svaki drugi, u Srbiji hapšenja u toku, na Kipru se zatvaraju banke, tako ste da ako imate koji milion ili milijardu tamo sigurno zabrinuti... Danas rođendane slave Ronaldinho, Matthew Broderick, Gary Oldman, Lothar Matthaus, a na današnji dan rođen je i Johan Sebatijan Bah, osnovan je Hundai a čuveni zatvor Alkatraz je zvanično zatvoren. Zanimljiv dan i te kako, nadamo se da će i Vaš dnevni horoskop biti takav. Pročitajte šta Vam zvezde predviđaju!

lopta2

Ovan

POSAO
Nekome nedostaje nota iskrenosti, a vama dodatno strpljenje tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
LJUBAV
Postoji osoba koja može da vas oraspoloži na poseban način. Posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik

POSAO
Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu tako da vam samo preostaje da istrpite nečije komentare ili reči kritike. Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose.
LJUBAV
Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dok god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku o odgovoru.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO
Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika pašina oko nekih sporednih situacija. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti.
ZDRAVLJE
Moguća povišena temperatura.

Rak

POSAO
U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je sreća na vašoj strani.
LJUBAV
Delujete zadovoljno i inspirativno. Dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u vašem životu. Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Lav

POSAO
Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to automatski odražava na zajednički dogovor. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku što i nije tako loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni vi ne nudite dovoljno ubedljive odgovore na neka osnovna pitanja. Ponekad je teško tačno proceniti ko ili koliko dobija u poslovnj saradnji.
LJUBAV
Prijaće vam nečije prisustvo ili iznenadni susret. Dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Vaga

POSAO
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje. Strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja vam nedostaje. Ukoliko pažljivo pratite ono sto se dešava na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga možete da računate.
LJUBAV
Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Na žalost, vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat.
ZDRAVLJE
Napetost.

Škorpija

POSAO
Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Dok vi možda trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na vaše zamerke. Ipak, nema razloga da se sukobljavate sa osobama kojima nedostaje osnovna tolerancija.
LJUBAV
Bez obzira na vaša velika emotivna očekivanja koja trenutno imate, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba kao utešnu varijantu.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Dobro razmislite pre nego što prihvatite nečije uslove.
LJUBAV
Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promene.
ZDRAVLJE
Prijaće vam odmor i fizička relaksacija.

Ribe

POSAO
Vaša intuicija deluje skoro nepogrešivo u različitim situacijama. Imate važnu ulogu u proceni dobrih ideja koje utiču na završne rezultate ili na nivo uspeha u poslovnj saradnji. Sačuvajte prisebnost duha.
LJUBAV
Nečije prisustvo deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Pronalazite dobar smisao i pravu inspiraciju da se prikažete u novom svetlu pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.