Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 27. februar

Dobar dan! Na današnji dan rođena je jedna od najvećih glumica svih vremena Elizabeth Taylor, koja je svoj prvi novac zaradila na štandu za prodaju limunade! Sa tri godine krenula je u školu baleta, a sa devet godina počela i sa glumačkom školom, sa "platom" od oko 100$ nedeljno. Njen prvi film sve zvao "There's One Born Every Minute", ali kada je šef Universala zaključio da Liz ne zna da peva, pleše ni glumi saradnja je raskinuta... Prvi put se zaljubila sa 16 godina, imala je dva para trepavica, do poslednjeg dana života svakodnevno je koristila Twitter, do kraja svog života svakodnevno je koristila parfeme... Na svoju sahranu je, po svojoj želi, zakasnila 15 minuta... Šta Vas očekuje danas pročitaćete u dnevnom horoskopu u nastavku teksta.

elizabet2

Ovan

POSAO
Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist.
LJUBAV
Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Bik

POSAO
Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kao da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.
LJUBAV
Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE
Odlično.

Blizanci

POSAO
Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
LJUBAV
Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Rak

POSAO
Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.
LJUBAV
Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
LJUBAV
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.
ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

Devica

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Budite promišljeni. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.
ZDRAVLJE
Dobro.

Vaga

POSAO
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija

POSAO
Ne možete staviti znak jednakosti između poslovnog uspeha i nekih privatnih događaja. Imponuju vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.
LJUBAV
Uspeh u javnom životu ne može u potpunosti da vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim događajima iz sveta intimnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Strelac

POSAO
Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Između vas i partnera provejava zajedničko nerazumevanja ili nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Jarac

POSAO
Imate interesantne ideje, ali na žalost, vaša okolina nema dovoljno sluha da vas podrži. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu.
LJUBAV
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Nema razloga da podižete tenziju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, pa zato pažljivije analizirajte osobu koja vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovne dileme.
LJUBAV
Partner se žali na vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Ribe

POSAO
Imate dobre ideje, ali neko odbija vaš savet i pokušava da umanji vašu ulogu u poslovnj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.
LJUBAV
Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nežnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.