Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 28. maj

Sa malim zakašnjenjem želimo vam lep i uspešan utorak, 28. maj, dan kada je 1995. Kusturica dobio Zlatnu palmu za svoj film Underground, 20 godina ranije proradila pruga Beograd - Bar (i bila mnogo modernija nego danas), a u SF-u otvoren čuveni Golden Gate. Na današnji dan 1908. je rođen Ian Fleming, najpoznatiji po serijalu o James Bondu, a osoba kojoj posvećujemo današnji dan je Kylie Minogue, koja je danas napunila 45 god, a naravno, još uvek izgleda kao da joj je 25. Njoj želimo srećan rođendan, a vama poklanjamo današnji dnevni horoskop!

kajli2

Ovan

POSAO
Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.
LJUBAV
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Bik

POSAO
Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za dalju saradnju. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.
LJUBAV
Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu i da na takav način iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.
ZDRAVLJE
Potrebna vam je bolja zdravstvena preventiva.

Blizanci

POSAO
Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.
LJUBAV
Povremeno delujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

Rak

POSAO
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu.
LJUBAV
Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

POSAO
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik.
LJUBAV
Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.
LJUBAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Vaga

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.
LJUBAV
Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama zbog kojih mislite da će vam biti lakše.
ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite.

Škorpija

POSAO
Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.
LJUBAV
Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.
ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju kondiciju.

Strelac

POSAO
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.
LJUBAV
Nema razloga da oklevate u nečijem društvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Jarac

POSAO
Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom i odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugova, očekuju vas dodatne komplikacije.
LJUBAV
Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na pravilniji režim ishrane.

Vodolija

POSAO
Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.
LJUBAV
Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju dogadjaja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.
LJUBAV
Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.
ZDRAVLJE
Provedite više vremena na svežem vazduhu.