Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 28. mart

Konačno je prestao sneg, i konačno se pojavilo sunce, tako da bi Lady Gaga mogla da dođe u naše krajeve i proslavi rođendan zajedno sa Vince Vaughn-om, a ako im ne odgovaraju naši krajevi mogu da odu do Luvra, koji je na današnji dan 1974. otvoren za javnost, i to samo 1129 godina nakon što su Vikinzi napali Pariz. Inače na današnji dan je poleteo i prvi hidroplan u Francuskoj, jedna od informacija koja vam sigurno ništa ne znači. Danas nas očekuje lep dan i po astro prognozama, koje možete da pročitate u tekstu ispod.

ladygaga

Ovan

POSAO
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vremenom ćete i vi dobiti šansu.
LJUBAV
Primetili ste nedvosmislene signale koje vam neko šalje. Povedite više računa o ponašanju partnera.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik

POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde, to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Biće manjih teškoća i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV
Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost.
ZDRAVLJE
Moguća infekcija.

Rak

POSAO
Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate keca u rukavu. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane.
LJUBAV
Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV
Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo koštati. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto da se raspravljate.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Devica

POSAO
Ono što je neko od kolega rekao o poslu dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete već treba da saslušate i uzmete u obzir i njihove stavove.
LJUBAV
Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, tako samo postajete još bezvoljniji.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Vaga

POSAO
Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas.
LJUBAV
Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Škorpija

POSAO
Razmotrite najnovije poslovne predloge. To će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne.
LJUBAV
Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo.
ZDRAVLJE
Odlično.

Strelac

POSAO
Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Jedna osoba je dobronamerna,ali ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.
LJUBAV
Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV
Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite. Trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.
ZDRAVLJE
Neraspoloženje.

Vodolija

POSAO
Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava. Morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega.
LJUBAV
Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Da biste stekli poverenje na poslu, postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.
LJUBAV
Vaša ushićenost je očigledna. Uživajte u njoj, ali znajte da ona kratko traje i da ćete morati uskoro da se vratite u realnost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.