Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 29. mart

Znate li da je na današnji dan, davne 1886. po prvi put puštena reklama za Coca Cola? I od tada nas bombarduju reklamama... Takođe na današnji dan Betoven je u svojoj 24. godini debitovao kao pijanista u Beču. Pretposlednji dan marta takođe obeležava rođendan jedne od najlepših žena na svetu, nekadašnjeg supermodela Elle Macpherson, koja i u 48. godini izgleda kao da joj je 20. Svaka joj čast! Šta su nama zvezde predvidele za danas... čitajte u standardnom dnevnom horoskopu!

cocacola

Ovan

POSAO
Otkrili ste da su vaše kolege napravile mnogo grešaka i zato ste strogi prema njima. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.
LJUBAV
Draga osoba vas ne shvata najbolje i zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate.
ZDRAVLJE
Stabilno.

Bik

POSAO
Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama. Budite spremni na dogovor.
LJUBAV
Previše pokazujete osećanja. Vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Blizanci

POSAO
Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma je dobro što vam se ukazala šansa da značajno doprinesete razvoju firme.
LJUBAV
Moguće je nerazumevanje u vezi sa emotivnim odnosima. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Trenutna situacija na poslu doprinosi vašem lošem raspoloženju. Neko u vašoj blizini ne obavlja svoj posao kako treba, a to dovodi do neprilika. Ne treba da se previše raspravljate.
LJUBAV
Želite da spoznate tajne planove voljene osobe. Draga osoba vas na neki način zapostavlja i izgleda zamišljeno.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Lav

POSAO
Neko od uticajnih kolega je zapazio vaše sposobnosti, mada vam treba još mnogo toga omogućiti da biste realizovali ono što ste zamislili. Nerazumevanje u celom kolektivu dovodi do učestalih varijacija u poslu.
LJUBAV
Pokažite da ste dobronamerni i sprečite da bezazlene stvari naprave razdor između vas i osobe koju volite. Sve se može postići uz dovoljno truda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Devica

POSAO
Uočili ste da su neki poslovni poduhvati započeti na loš način i da postoji neko od kolega kome ne možete verovati. Oslonite se na svoj dosadašnji princip rada i na taj način pobedite problem.
LJUBAV
Budite iskreni prema osobi koju volite i nemojte odlagati ono što ste obećali.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vaga

POSAO
Što se tiče vašh ideja, one su na prvi pogled lepo osmišljene, ali kolektiv želi da nastavi po starom. Kolege nisu spremne na novi način rada. Solidarnost je neophodna radi dobrobiti svih vas.
LJUBAV
Zabrinuti ste usled nekih nedoumica vezanih za ljubav. Izgledate skeptično. Neki znak možete protumačiti totalno drugačije od prave situacije i tako doći u zabludu.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Škorpija

POSAO
Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao, razmislite dobro pre donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku.
LJUBAV
Uzrujani ste i zbog toga se ponašate impulsivno bez razloga što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Strelac

POSAO
Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške.
LJUBAV
Izgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno razmisliti kog kolegu podržati.
LJUBAV
Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, ali njoj je to sumnjivo. Dokažite joj da treba da vam veruje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Vodolija

POSAO
Zanima vas poslovni poduhvat u kome do sada niste imali iskustva. Slušajte svoje šesto čulo i budite unapred spremni na nove tokove događaja.
LJUBAV
Osobi koju volite izgledate plašljivo i vaše ponašanje joj je nejasno. Neće se zadovoljiti vašim površnim ubeđenjem da je sve u redu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Ribe

POSAO
Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama za saradnju i to vas raduje. Shvatate da ste u samom startu na neki način ispred kolega i da ste sigurni ste u sebe, tako da imate veliku šansu da uspete.
LJUBAV
Što se tiče ljubavnih odnosa, vreme je za nežnosti i malo više fleksibilnosti. Iznenadite osobu koju volite nečim novim i neuobičajenim.
ZDRAVLJE
Glavobolja.