Najnovije na sajtu

Dnevni horoskop za 3. april

Dragi prijatelji, želimo vam dobro jutro i uspešan dan, dan na koji su rođeni Marlon Brando, Alec Baldwin, Eddie Murphy, Leona Lewis, a 1968. Martin Luther Kign je održao svoj poslednji govor pre nego što je ubijen. Takođe, davne 1973. na današnji dan ostvaren je prvi poziv mobilnim telefonom Motorola, a 8 godina kasnije napravljen je prvi laptop, dve stvari bez kojih je danas teško živeti. Nebitno da li ovo čitate preko mobilnog telefona ili laptopa, sigurno će vam prijati današnji dnevni horoskop!

marlonbrando

Ovan

POSAO
Susret sa jednom osobom imaće veliki uticaj na vaš način razmišljanja. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju detalje o poslovnoj saradnji. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko iz pomalo sebičnih pobuda sputava vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaključićete na kraju da ipak zaslužujete neki bolji ili lepši tretman.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Bik

POSAO
Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili neki vid javnog priznanja. Uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Procenite svoju ulogu i mesto u saradničkim redovima.
LJUBAV
Važno je da delujete očaravajuće i afirmativno na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom koju osećate upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Ne dopada vam se uloga koju vam je neko dodelio, ali ne budite brzopleti. Sačekajte da istina izađe na videlo jer su okolnosti su na vašj strani. Važno je da sačuvate svoju energiju za neke korisne ciljeve.
LJUBAV
Odgovorite na nečiju molbu i promenite svoje ustaljene navike ako je to potrebno da usrećite svoju porodicu. Priredite neko prijatno iznenađenje osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Ukoliko preterujete u svojim zahtevima, okolina neće želeti da vas podrži u onoj meri koju vi očekujete.
LJUBAV
Ne možete da se opustite zbog različitih dešavanja koja vas prate. Neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove ljubavne dileme. Povremeno delujete vrlo nesigurno.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Lav

POSAO
Neko remeti vaš poslovni koncept i zato ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i zajednički poslovni ritam. Potreban vam je dobar podsticaj i nečija podrška.
LJUBAV
Emotivno ste uznemireni. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada, ali još uvek ne pronalazite pravu ulogu kojom biste predstavili svoja iskrena osećanja.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

Devica

POSAO
Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje.
LJUBAV
Reagujete suviše razdražljivo u situacijama koje vas prate u privatnom životu. Preterivanje u izlivima osećanja ili novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Vaga

POSAO
Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem isčekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese zarad svojih ciljeva.
LJUBAV
Podstičite kod sebe istraživacki duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena zabava.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Ponuđene su vam različite ideje o poslovnj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.
LJUBAV
Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere usrećite osobu do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Strelac

POSAO
Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava. Nalazite se u prilici da ostvarite dvostruki dobitak.
LJUBAV
Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Jarac

POSAO
Susret sa jednom osobom otkriće vam neke važne detalje poslovne prirode koji su vam do sada bili nepoznati. Zajednički dogovor predstavlja dobar predznak ili uvod u uspešnu saradnju.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da obradujete partnera, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Raznovrsnost u izražavanju misli i osećanja ne samo da obogaćuje ljubavni odnos već deluje pozitivno na oboje.
ZDRAVLJE
Odlično.

Vodolija

POSAO
Intuicija vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše interese.
LJUBAV
Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja vaš emotivni ritam ili potrebe koje imate. Uvek postoji neko ko vas dobro razume.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Ribe

POSAO
Kada postoji neki nesporazum važno je da sačuvate prisebnost duha i da se ponašate u skladu sa profesionalnim manirima. Zadržite meru opreza pred osobom koja ume da ignoriše vaše prisustvo ili pokušava da umanji vaše sposobnosti.
LJUBAV
Zbog emotivne nesigurnosti povremeno delujete strogo i zahtevno prema partneru. Ne možete da ostanete dosledni u svojim odlukama u dužem periodu.
ZDRAVLJE
Dobro.